Új hozzászólás Aktív témák

• ttt

senior tag

válasz Zolás #3845 üzenetére

Igen, alapból ez a baj. A Xeon X3470 Lynnfield alapú. Ezekből hiányzik az AVX.
    Ugyanakkor van rá már megoldás valamelyik DX11 dll-t kell eltávolítani, de ez csak a bolti verziókban működik.
    Sajnos én már refundoltam, így nem tudom kipróbálni és csak ezért nem veszem meg újra.
    A virágbolti kiadásokban egyelőre ez a megoldás nem működött nálam és több fórum is azt írta, csak az eredetin segít.

Azaz, ha akarná a Techland javíthatná ezt a bug(?)-ot, de láthatóam nem akarja. Ami bosszantó az, az, hogy - így utána járva - már fél éve ismert a probléma(?), de tojnak rá.
    A support is annyit ír, hogy kevés a gépem, de konkrétan nem írja le mi a baj . Ugyanakkor , ha akarná a betöltésnél ki tudná küszöbölni a problémát.

Az említett procival és a hekkel , no meg egy 1070TI-vel ~70 fps-el mozog főhősünk FHD felbontás mellett, közepes beállításoknál....

Egyszerűen annyit mondok a Techland kapja be a..... kisujját. Én nem hogy erre, de egyéb játékaira sem fogok költeni - nyilván ettől nem mennek ettől tönkre.
    1-2 év alatt meg majd kikalapálják, mint az első részt, na akkor töltöm le......a virágboltból :P .

Új hozzászólás Aktív témák