Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cicamisk
csendes tag
ACER Aspire 5920G-nél a HDMI kimenetet hogyan lehet beállítani, hogy hangjelet ne adjon ki?
-
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mind1 de érted ,hogy mire gondoltam. Olyanra mint pl a X1250....
-
-
AMD Power
titán
válasz
South Velen
üzenetére
Inkább várok valami AMD-s chipszettes.
-
Padisha
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
és ez honnan, mennyiért, milyen típus pontosan?
-
AMD Power
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mind1 nekem. Eléga ha csak DX10-s. Bár a 2400XT is az de nekem inkább integrált kéne. Az lenne legjobb.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ez milyen gép lesz?
-
-
-
-
AMD Power
titán
DX10.1 notik mikor jönnek már? 790G-s mondjuk.
-
lancy
tag
szerintetek mennyi ido mulva fog megjelenni a nvidia 8800 sal szerelt laptop?
-
Robeerto
csendes tag
Az az igazság, hogy én is agyaltam ezen mielőtt notit vettem. Féltem tőle, hogy akkora felbontásban tényleg már a betűket sem lehet látni, de végülis az 1680*1050 mellett döntöttem és egyáltalán nem bántam meg. Sőt most ha újra notit választanék ez lene az első kikötésem. Nekem mondjuk főleg programozásra illetve a későbbiekben webszerkesztésre kell, de azért egy kis játék is belefér. Összehasonlítottam sima 1280*800 asokkal és sztem egyértelmű, hogy ez jobb. Nekem mindenesetre megéri azt a plusz pénzt, de ez már szubjektív.
-
HSM
félisten
A 15,4" ugye a kijelző átmérője, ez fix, a két felbontás-érték az ezen a felületen elhelyezkedő pixelek (képpontok) számát jelöli. Gyorsan ki lehet számolni, hogy a wsxga+ kijelzőn 1,76 millió képpont van, addig a WXGA-n "csupán" 1,02. Igazából ha csak netezni, néha játszani, filmezni kell a gép, akkor a WXGA is elég. Ha fotószerkesztés, programozás, vagy valamiféle tervezés vagy több ablak együttes használata is cél, akkor erősen ajánlott a nagyobb felbontás. Személy szerint úgy gondolom, sokkal jobban használható a WSXGA+, szebb a kép is a jobb felbontás miatt. Némi kellemetlenséget okoz természetesen, hogy a betűk aprók a finom felbontás miatt, de ezen könnyen lehet változtatni, viszont ha szükséged lenne a nagyobb felbontásra, utólag nem fogsz tudni "extra" pixeleket hozzátoldani a kijelzőhöz. Viszont vásárlás előtt feltétlen látnod kellene egyet, de ez amúgy is ajánlott bármilyen notebook vásárlása előtt, mivel a kijelző egy kulcsfontosságú alkatrész egy notebooknál! Gondold csak el, egy rossz választás akár több évnyi kényelmetlenséggel is járhat!
U.I.: Van mégegy hátránya a nagyobb felbontásnak: elég kicsi az esélye, hogy egy notebookon a játékok elfussanak élvezhető sebességel ilyen nagy felbontáson, tehát nem fogod tudni natív felbontásban használni, míg a WXGA-nál erre sokkal több esélyed van. (Már ha dedikált videokártyás gépet tervezel.)
(Natív felbontás: az a felbontás, amire a megjelenítőt tervezték. Kisebb felbontás használatakor nagyítani kell, ami csúnya képet eredényez, vagy nagyítás híján csak egy kis ablakod lesz.) -
nilsen
csendes tag
azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a 15.4"WXGA (1280x800pixel) és 15.4"WSXGA+(1680x1050pixel) kijelzők között?
érdemes-e 30 ezerrel többet adni emiatt egy gépért?köszi
-
AssimilatorX
csendes tag
Es nem igaz hogy nincs user beallitasok itt milyen forumrendszer ez hogy nem tudom a bealitasaimat megvaltoztatni???????
-
HSM
félisten
Hi! Sztem 300 000 ft-ot nem érdemes egy Acer-notiért kiadni. Amúgy ha a játék a cél, akkor nem is a legjobb választás ez az Acer, mivel csak gddr2-es a vidkari benne. Egyébként érdemes eBay-en körbenézni, lehet találni meglepő ajánlatokat! Amit én ajánlani tudnék, az inkább egy dell 1520 (bár ez i csak gddr2), esetleg egy asus G1s. Ha szerencséd van, ebayen találhatsz ennyiért ilyeneket, bontatlan dobozban. (Oké, plusszkiadás a magyar billentyű, de vmit vmiért...) A többi jóminőségű power-laptopot EU-ban nagyon drágán mérik sajnos... (pl dell xps m1530... legjobb ;) vagy lenovo t61p....) Egyébként a helyedben várnék még legalább egy hónapot, mivel rengeteg jó újdonságot mutattak be nemrég a CES-en. Pl mobility radeon 3600 (gyors kari, valszeg kedvező áron), vagy az intel penryn-es procik.(santo rosa refresh, t8300, vagy t9500, amik jóval yorsabbak, de alig drágábbak)
plussz várható néhány jól felszerelt, kedvező árú Asus is...
Ennyit így dióhéjban... Sok sikert! ;) -
penczi
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek Laptopot vásárolni,nagyon szeretek játszani is ezért szeretnék directx 10 gépet.
ez a kiválasztott gép tudtok róla nyilatkozni valamit?
[link]Válaszokat előre is köszönöm.Vagy esetleg valami jó ötletet 310e ftig.
-
HSM
félisten
válasz
stevewonder
üzenetére
Kicsit bővebben kifejteve: én a dell-t ajánlom, véleményem szerint tartósabb és megbízhatóbb, mint egy Fusi. Amúgy a gép teljesítménye azonos felszereltség mellett (csipszet, cpu, ram, vidkari) elég hasonlóak. Ami kritikus, az a merevlemez. Amúgy érdemes körülnézni néhány külföldi weblapon, rengeteg hasznos infót lehet szerezni a leendő notebook-ról, sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát velük az ember...
Amiről én tudok:
[link]
[link]
és esetleg:[link]
Ja, és a Fusi, ha minden igaz csak 8600 GS-es, ami jelentősen lassab, mint egy 8600 gt! Ha viszont a filmezés a cél, jobb a nagyobb kijelző! És szerintem nem elhanyagolható a különbség egy 15,4 és egy 17 colos notebook között, ha a hordozhatóságot (súly és méret) és akku élettartamot nézzük. -
HSM
félisten
válasz
stevewonder
üzenetére
Hi!
Én Dell gépekről csak jót hallottam, a Fusi-król csak rosszat.
Bocs a szűkszavúságért.

-
Robeerto
csendes tag
válasz
stevewonder
üzenetére
Üdv!
Én most vettem egy Dell Inspiron 1520-at 300k+áfáért. Eddig nagyon bejön. 2,2-es core2duo, 2gb ram, 160 GB vinyó, 8600 m gt vga. Minden megy rajta jól, a legújabb játékok is tökéletesen jó grafikával nagy felbontásban, gyors a gép (még vistaval is), halk és egyáltalán nem melegszik még nagy terhelés alatt sem. Egyetlen ami lehetne picit jobb az az aksija. Energiatakarékos üzemmódban sem bír 2-2,5 óránál többet (15,4-es képernyő), igaz a kisebbik aksival kértem, mert lehetett választani, de a nagyobb nem tetszett, mert kilógott nagyon

Én a Dellt ajánlanám. Egyébként a Dell Vostrok és Inspironok teljesítményre ugyanazok, csak a kinézet más. Fusiról viszont sok rosszatt hallottam eddig. De azért más véleményt is hallgass meg.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok. Most állok laptop vásárlás előtt. Nem igazán vok egy számítógép guru,ezért nem is tudok dönteni. A cégnél ahol dolgozom lehet szgép juttatást kérni és gondoltam veszek egy hordozhatót is. A keret kb 300k lenne. Az igények : jó nagy vinyó, gyors proci és vga dvi vagy hdmi kimenettel(ez nem létfontosságú,de júl jöhet) Két gép jöhetne számításba a cég katalógusa szerint. Az egyik egy Fusi xi2528 , a másik egy dell vostro 1500 8600m gt vel. Szerintetek melyikkel járnék jobban? Kb mennyibe kerülnek ezek a gépek most a piacon? Cégen belül ezeket 310 körül adják, igaz ez nem valódi pénz csak juttatás,de ha esetleg nem tetszik és el szeretném adni jól jöhet ez az info is. Általában internet,filmek, néha játékok mennének rajta. Köszi előre is, hogy segítetek.
-
x8x
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Az igazat megvallva ,raprobaltam rivatunerrel,de nem akarom egyenlore tuningolni a vidkarikat,mert nem rossz (szerintem) a noti jatekokban mutatott teljesitmenye.Talan a memoriam keves (2GB 667Mhz)meg a T7700-as (2.4Ghz) proci sem a legbikabb,de nem panaszkodom.
(amugy ha minden igaz,akkor az en videokartyaim mar ddr3-as memory-val buszkelkedhetnek,legalabbis ezt latom a notebookcheck oldalan) 
-
AssimilatorX
csendes tag
ooookkkkkeeee lassuk nemtom softtuningot probaltal e mar pl rivatuner v nvmax bar ez utobbi asszem kihalt a nibitor az egyik leghatekonyabb nv tuning alk.. a mukodese egyszeru kitolti a biost a karibol te meg atirhatod az ertekeket pl orajalek 2d/3d gondolom egyertelmu a trotttle azt a szintet jelzi mikor 2d bol a csip eleri ezt a sebesseget atkapcsol 3d s modba A Bootup clocks hoz nem celszeru nyulni a voltges nal ugyan ez ervenyes nagyobb orajelhez nagyobb fesz kell a stabilitas miatt de ha lappyn csinalod csak ovatosan nem bizt az akkud is orulni fog a vid hoz en sose nyultam advanced infot ne celszeru atszerkeszteni talan a driver nem fogja felismerni a karidat elvileg a timming nel a memora lehet hatni egyszer probaltam NEM sok sikerrel pontosan ismerni kene a memochipek tulajdonsagait erdekesseg ha az info megvan ddr2 bol kozel ddr3 sebesseget lehetne kefacsaarni cool ne kiserletezz annyit nem er.A boot settingsnel semmivel nem okozol gondot aztan ha kesz vagy elment es visszairod a biost a kariba az nvflash progival.
that's it
en asztali gepekhez hasznaltam a lappymat nem tuningolom eleg eros igy is

-
x8x
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Nem eroltetem,csak fogalmam sincs,hogy mit kell neznem
BIOS temaban nem neveznem magam gurunak,de ez talan erzekelheto reszedrol is
Most mondok 1 peldat:Az elso ful a clockrates,es ott van olyan,hogy extra,3D,Thrtl es 2D egy oszlopban.A 3D-nel a core-nal van 625,Shader-nel 1250,a Memory-nal 800 es mellette zarojelben 1600Mhz DDR.A tobbinel is megvannak az ertekek,de azt most nem irom ide.Tehat valami van,csak en nem tudom,hogy mit es hol kell neznem ami esetleg erdekel,nekem ez kinai. 
-
AssimilatorX
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
ja meg 2 GB 667 es PC-5300 noti memo 2x1GB modulok
-
AssimilatorX
csendes tag
van elado T7250 es CPU-m bovites miatt ha erdekel irj pm-et arat megbeszeljuk postazas angliabol International Signed For kovetesi szammal.
-
x8x
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Eloszor is bocsi a floodert mindenkitol!
Masodszor pedig sikerult "eletet lehelni" a progiban,csak adminisztratorkent kellett engedelyezni(meg uj vagyok a vistaban).
Harmadszor,nem tudom,hogy pontosan mire is vagy kivancsi,kerlek ird le,hogy mi is az amit keresunk(mit kell nezni,nekem ez 1 picit csajniz) es hogy jutok el oda a progin belul.
Koszonom! -
x8x
csendes tag
Probalgatom a progit,de nem tudok semmit csinalni vele.
Pl.:Tools->Read Bios->Select Device es utana hibauzi: Cant connect to the service manager! Elvileg itt tudnek elocsalni par adatot a videokartya(k)rol,ha jol ertelmezem a sugot.A fooldal is ures.Marmint File: -
Device: -
Bios ver: - es igy tovabb
Ilyenko' miva'?
(az OS Vista Home Premium) -
x8x
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Felraktam a progit(NiBiTor 3.7),es fogalmam sincs,hogy mit kellene tennem
,ha tudnal adni valami hasznalati utasitast hozza azt megkoszonnem.
(az igazat megvallva nem szoktam bios-t buheralni) -
AssimilatorX
csendes tag
Nagyon szivesen szerintem az nv cuccok nagyon jok kivetel a driver de hat semmi sem lehet tokeletes nekem a konfigom most ugyan nem dual MSI-GX700, nv8600M 512MB,X7800 CPU, a legutolso bios frissitessel nagyon megszenvedtem a proci miatt,4GB Apacher DDR2 PC-5300, viszont ha 8700 ed van lenne egy kerdesem tudsz videokari bios-t kitolteni mondjuk nibitor legujabb verzioval csak kivancsi vagyok mi a bios filok kozt a kulombseg a neten nem talaltam megbizhatot csak moddolt ha el tudnad kuldeni pm ben halas lennek
-
x8x
csendes tag
válasz
Rover623
üzenetére
A 3dMark tesztek mar tervben vannak,csak annyi az ossz preblemam,hogy 2 Gb-os netem van havi szinten,a 3DMark 06 pedig olyan 500 Mbyte koruli.Kb 1-1,5 honap mulva megyek haza es majd otthon leszedem.Addig is figyelmedbe ajanlom ezt[link] es ezt[link]
az oldalt.Itt talalsz mas teszteket is ezzel a notival kapcsolatban.Meg esetleg annyit fuznek hozza,hogy az en notimban 2.4-es proci van,2Gb ram(667 Mhz) es 2*160Gb hdd(7200 rpm).De majd leirom az egyeb specifikaciokat is,mikor a tesztet csinalom. -
x8x
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Koszi a valaszt AssimilatorX!
Megneztem a linket,de ahogy latom az 8600m gt-hez van,nekem pedig 2db 8700m gt van a notimban.De,mint irtam is,valoszinu,hogy megtalaltam a legujabb(
) drivert,ami tamogatja is az sli-t.Bar nem WHQL-s,de egyenlore bevalt,es ami a lenyeg mukodik.
[OFF][/OFF]Ami nagyon zavaro dolog szamomra az nVidia driver supportjaval kapcsolatban,hogy szinte minden nap jon ki valamilyen(jatekhoz kulon,beta stb).ATI-nal nem volt ilyen gond,ott talan havonta adtak ki ujabbat.Meg szoknom kell.Mondjuk azt sem ertem igazan,hogy miert nem adnak ki kimondottan notikhoz vga drivert,miert nekunk kell modositott inf fajlokkal buveszkedni.
ON
Megegyszer koszi szepen! -
AssimilatorX
csendes tag
A driver kerdesra csak annyit tudok mondani amit egy angol forumon "http://www.cyberpowersystem.co.uk/forum/forum_posts.asp?TID=714" mar irtam letoltod az nVidiatol a legujabbat elinditod a telepitot ez kicsomagolja magat (nem fog telepulni) ez igy jo megkersed hova csomagolta ki magat majd ebben a konvtarban keresel .inf fajlt megjegyzed a nevet eloveszed a regi drivert (jott a geppel) megkeresed az .inf fajlt megynitod editorral mind kettot (uj + regi) a regiben kicsereled a verzioszamot majd atnevezed a fajlt es atmasolod ahova az nvidia telepitokicsomagolta magat NA most futtasd a telepitot es mar is a legujabb nv driver fut....ha vmi nem megy elkuldom a fajlt
-
x8x
csendes tag
Megoldodott a driverkerdes,a laptopvideo2go-rol leszedtem a 169.22-s drivert,ez valamennyi javulast mutat jatekok alatt (GoW 50-60 fps minden high es veryhigh 1024*768 bar neha beszaggat pl. mikor berugok 1 ajtot,Crysis demo stabil 25fps minden mediumon 1280*800)es szinten kezeli mindket kartyat.
-
x8x
csendes tag
Sziasztok!
Dell xps m1730-hoz melyik vga drivert ajanlanatok,illetve azt,hogy hogyan tudok kiigazodni ezek kozott,mert eddig ATI-s desktopom ill. laptopjaim voltak.A desktopra minden gond nelkul felmentek a catalyst-ok,mig a laptopokhoz az omegadrivereket hasznaltam.Teljesen elvesztem az nVidia szamjeloleseiben(16x.xx ill. 15x.xx).Amugy a drivereket,hogy ill. milyen progival celszeru eltavolitani.Eleg csak a control panelbol vagy van esetleg valami specko progi.
Meg 1 dolog ezzel kapcsolatban,hogy a talcan nem latom az nVidia logojat amire ha rakattintasz elojonnek a beallitasi lehetosegek(kepernyofelbontas stb.).Ezt hogyan tudnam elocsalni? -
AssimilatorX
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
hhmm megvettem
kemeny £200 omba fajt ha nem megy visszakuldhetem otthon meg ilyet sem lattam es ez egy Proci es nem olcso.azt mondta az elado ha nem megy visszafizetik a teljes arat
De ha megy 
-
KisApám
addikt
válasz
kispumel
üzenetére
Az ACER Aspire 8600M GT-jenek van GDD2 memoja, es kb 3200 pont koruli erteket lehet vele elerni. A GDDR3-as memo sokat dob a teljesitmenyen!
Es biztos vagyok benne, hogy a gepedben GDDR3-as memo van.Nekem ez van:
3DMark06 1.1.0
ASUS G2S laptop, Windows Vista Home Premium
Resolution: 1024x768
Anti-Aliasing: None
Filtering: Trilinear
HLSL VS Target: 3_0
HLSL PS Target: 3_0
Score: 4663 pont (8600M GT 256 MB DDR3)
SM 2.0 Score: 1931
HDR/SM 3.0 Score: 1808
CPU Score: 1841
2.2 GHz Core 2 Duo
2 GB memory
200 GB Fujitsu winchesterEs jo kis gep

-
AssimilatorX
csendes tag
Hello boldog karacsonyt es uj evet mindenkinek
Valaki tud ekem mondani valamit az X7800 as meromrol homersekletertekek parameterek satobbi es olyan gepbe ami hivatalosan csak 2.4 est fogad bele merjem e rakni?nem akarok tuningolni es barkacsolni sem
koszi -
kispumel
csendes tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
Azért, mert egyrészt én nemnagyon játszok, teljesen fölösleges ilyen teljesítményű gép, másrészt meg nincs szükségem 3 laptopra , ezért legalább kettőtől megválnék.
Egy kis sony-t használok, nekem az bőven elég. -
kispumel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Dell Vostro 1500-asom van. egyik barátomnak asus g1s-se
konfigom, 2 hónapos, de csak 2 hete használom:T7500 2x2.2ghz core2duo
2gb ddr2 667
120gb sata
wxga truelife(1280x1024)
9 cellás akksi
8600m GT ddr2namármost 4510 pontot kaptam 3dmark06-ban (igen, 06), winxp, 1024x768 as felbontás.
Ha rivatunerben beállítom a memóriákat, minél inkább gddr3 közeli szinre (595-ig sikerült nyomni, sajna a 645-nél erősen csíkoz a kép, ezért azt hagytam,700-at így meg sem próbáltam) akkor 5025 pontot kapok. Hasonlításképp:
cimborám a g1s-sel 4690-et kap 1027x768-ban.Véleményem szerint nem sok különbség van a 2 gép között teljesítményben. Ha az akkumulátor üzemidőt nézzük akkor jobb a dell. a kérdés az hogy vajon megér e 100-140e ft különbséget a két gép. Szerintem nem. Lehet hogy egy kicsivel jobb a grafikai teljesítménye a g1s-nek, de nem számottevő, minimális.
A gépem egyébként eladó, ha esetleg valakit érdekel:
299e ft. angol billentyűs. vista business op rendszerrel. -
AssimilatorX
csendes tag
A garivesztes nelkulu buheralashoz SOK sikert ismerem a lappy gyartokat ezen a teren is 10 ev IT teren ebbol 6 kulombozo cegeknel Technikus,Eladokent...
Elvileg garivestesnelkul...azt csinalsz amit csak akarsz mondjak ok DE ha Rosszul elsul valami akkor ugyis te huzod a rovidebbet mert AMIT te csinaltal es AHOGY , PONT azt nem takarja a gari es akkor johet
Dehat nem akarok semmi rosszat mondani CSAK OVATOSAN!!! 
-
totht
csendes tag
Szia, en kb 3hete vettem meg ezt a notebook-ot, asztali geprol alltam at. CPU-t mar kicsereltem egy e6700-ra, sajnos ezt mar csak gaming mode-ban lehet hasznalni(2,93), d viszont nagyobbra veszi az FSB-jet, mint az x6800-nak, tehat vegulis van egy 200rugos procim, sot, egy kis tulzassal jobb is
hdd-t most akarom kicserelni egy HITACHI 7k200-ra, csak nehezen beszerezheto, d megoldom
ramokat igaz csak 3gb-ig tudod boviteni, d még igyis dual channel-be fog menni! vga, ddr2, hat nekem a cod4, crysis elmegy szepen vele, igaz nem egy gigamittomensli8800gtx, de nekem jo, hamarosan azis ki lesz cserelve ddr3-as 8600gt-re vagy varok, h jo lesz-e bele vmi ujabb kartya(pl.: 8800), remelem megoldja vhogy a kedves asus vagy nvidia, h MXMIl-es legyen
fulesnek zalman 5.1usb-t hasznalok es pozitivan csalodtam benne, nem gondoltam volna, h ilyen jol hallom h honnan jonnek..;) touchpad-rol nemtudok mit mondani, szinte kise probaltam, logitech g9-et hasznalok..
[link] < itt nagyon sok hasznos infot talalsz rola!
sztem megerte, mar csak a laptop garanciavesztes nelkuli buheralasa miatt is
szolj, ha van kerdesed, szivesen valaszolok,
udv -
zorrobomber
tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
2xAA? Akkor gondolom low részletesség...
-
AssimilatorX
csendes tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
Az eg vilagon semmi ha vegigtapizom a gepet csak a merevlemez folott erzem kicsit langyosnak pedig altalaban 4-5 orat jatszok naponta Tuningolt GPU val eredeti ertekek : GPU-475 RAM-400 Shader 950
Tuning GPU-494 RAM-500 Shader 988 es marad COOL
ja es az uj lapik nem mennek single ram mal tehat azt felejtsd el hogy majd kesobb veszel meg egy 2GB modult (4 GB t kell venned es marad 2x1GB tartalekba DRAGAN)Szerencsere neke meg nincs 1 honapos a picim es a cegnel kifizetem a teljes arat kikuldik a T7700 CPU + 2x2GB RAM csomagot
es en visszakuldom a T7500 + 2x1GB csomagot aztan ok visszautaljak a kulombozetet es mindenki happy -
KisApám
addikt
Megvettem egy ASUS G2S laptopot!

Nagyon jol megy, no problemo, azaz csak egy:
a hybrid TV Tunerrel (Lite-On). Nem tudom használni a TV Tunert, mivel csak a drivereket rakták fel, nincs hozzá program sehol amivel használni tudjam... Irtam nekik ma (az ASUSnak), remelem tudnak segiteni... -
zorrobomber
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen, lehet, review-ban én is ezt láttam, de a bolt ahonnan rendeltem máshogy tudja :S
azt is olvastam a gépről hogy nem fogad be 2GB-os memóriamodult ehhez képest elvileg az enyémben 1x2GB lesz... majd meglátjuk.MSI GX600PX 15.4"/T75/1*2G/250G/NV86/Wagn/HDMI
15.4" WXGA (1280x800), ACV (Amazing Crystal Vision) TFT LCD
nVIDIA® GeForce 8600M GT, 512MB GDDR3 VRAM
- VGA: 1x VGA (D-Sub) +1x TVout (S-Video) + 1x HDMI
- USB 2.0: 3x
- FireWire: 1x IEEE1394a, 4pin
- Modem: 1x RJ11
- LAN: 1x RJ45
- Express Card Slot: 1x
- eSATA: 1x -
zorrobomber
tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
hűtési problémáid nincsenek?
-
AssimilatorX
csendes tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Ezelott asztali gepem volt amit meg aznap ahogy a futar megjott el is adtam...
HP/Compaq Presario SR2125UK + 17" HP FatSreen 1280*1024 75Hz ezt vettem ugy fel eve £550 ert majd 2honapra ra csereltem a Geforce 7500 at PNY Geforce 8600 GT 256GDR3 ra + meg Samsung DVD-Ram + AudigyZS ugy ossz £700 korul allt meg. -
donsergiooo
senior tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Milyen géped volt előzőleg?
-
IMPi24
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Jaja persze, nekem az MSI külsőre nem jönbe
meg az árával sem vagyok nagyon kibékülve ez az Asus még az a pont elviszem kategória
csak azt nemtom h az ICH7 és az ICH8 között mi a különbség? -
AssimilatorX
csendes tag
annyiert szerintem sem nemtom mennyi a font nem is erdekel az enyem mire minden meglesz kb £1200 ban all meg. de a bovitessel mar tenyleg szornyeteg.Sok helyen nagyon lehuztak a kicsiket(persze ugy hogy az ember tesztelesre kap valamit) konnyu rosszat irni ha meg mar megvetted valoszinu elfogult vagy elvegre is a tied.En mielott megvettem nem nezegettem ki mt ir rola es elotte azt sem tudtam hogy letezik csak nezegettem a lapikat online specifikacio CPU, GPU, RAM meg ilyenek sehol forumon nem neztem ki mit mond nem erdekelt kiepites alapjan ot valasztottam.kb 1.5 2 hete van nalam de imadom.
-
IMPi24
csendes tag
jah persze 2,4 GHz-es Intel Core 2 Duo E6600 (1066 MHz FSB, 4 MB L2 cache) erre gondoltam a kisebbnél

engem meg az nem zavar h csak 15.4" de ő is WSXGA+ glare TFT (1680x1050) anno a 13" monitorral is elvoltam akkor most ezzel sem lesz gond sztem bár a 19" után fura lesz de nem baj

-
IMPi24
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
Valóban 2.9-es amit betud fogadni de a kisebbet megannyira tudja húzni ráadásul pont a ph-n írták
" Ha a processzor is együttműködik, a notebook 1279 MHz-es rendszerbuszsebességig, illetve 2,93 GHz-es CPU-órajelig bírja a tuningot, vagy pedig eleve gyors processzort építhetünk bele; a határt az Asus a 2,93 GHz-es Core 2 Extreme X6800-nál húzta meg." maradok ennél, lehet az MSI 4 hangszorós meg nemtom de 320ért biztos nem kapom meg 
-
AssimilatorX
csendes tag
Heka nezd meg oket is ez az OEM verzio may olcsobb.
http://www.cyberpowersystem.co.uk/system/Gamer_Xplorer_X5-C90_Notebook/
Az alaplapon csak ICH7 van nem a ICH8 mint az MSI GX-700 ban a tuningrol annyit hogy vmit eloneztel
az az ertek a maximalisan fogadhato CPU orajelet jelenti,A reszemrol GX-700 a nyero 17" glare screen 1680*1050 WSXGA Ami szamomra fontos meg a hang ami 4 hangszorobol jon es 1 pici woofer-bol egyszeruen gyonyoru meg en az enyemet Vista x64 el kaptam meg... 
-
válasz
zorrobomber
üzenetére
amugy ebben nem GDDR3,hanem GDDR2 van tudtommal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nexus6
aktív tag
hai, az örsi mm-ben meg lehet tapizni is...
nekem is tetszett, én inkább most külföldön nézegetek és árakat hasonlítok. Meg kíváncsi leszek, milyen lesz egy 8800-as. Mivel a 8700 gt sliben ver most mindent. Csak 6 kilós notebook? na mindegy. Nekem még mindig a zepto znote 6224w (14") 8600M Gt tetszik: használhatóság jó, ár jó, dizájn jó.
Csak külföldön kapható... -
IMPi24
csendes tag
Sziasztok, laptopot szeretnék venni én egy itthon nem annyira elterjedt Asus-ra gondoltam
Asus C90S-AK001C amit tudni kell róla:Core 2 Duo E6600 2x 2.40GHz - 4MB • 2048MB (2x 1024MB) • 160GB • DVD+/-RW DL • NVidia GeForce 8600M GT 512MB max.1280MB shared memory • 3x USB 2.0/FireWire/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11abgn/Bluetooth/eSATA • HDMI • ExpressCard Slot • 8in1 Card Reader (SD/miniSD/MMC/MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo/xD) • FingerPrint Reader • Web-/Videokamera (2.0 Megapixel) • 15.4" WSXGA+ glare TFT (1680x1050) • Windows Vista Home Premium • Li-Ionen-Akku (6 cell) • 3.10kg • 2év világ gari
amiért kéne mert szabadon variáltható cserélhetők benne a dolgok, gari vesztés nélkül meg ahogy néztem nem marad alul a G1-es seria-val szemben bár lehet h csak gyengébb változattal mérték össze , jah és lehet húzni elég jól,gyári progival 2.4ről 2.93ra , 1066ról 1279re tolja az fsb, csak egyet nem értek h ránézésre sokkal erősebb mint G1 mégis olcsóbb 330-420e HUF amit negatívumként találtam h csak 3gb memoriát tud összesen kezelni meg h erősebben kell nyomni touchpadot, bár asszem ezen nem múlik semmi pláne ha berakok a táskába egy egeret.
Azt nem sikerült kiderítenem ill nem találtam sajnos semmi leírást h a Santa Rosa (nemtom jól írom-e) fantázia nevet viselő proci ami a G1-ben is van, h az miben különbözik?!
ha van vmi észrevételetek, tapasztalatotok a típussal kapcsolatban írjátok meg plix !
Előre is köszi! Üdv IMPi!

jah itt egy link a drágáról http://event.asus.com/notebook/c90/
-
edavids
csendes tag
válasz
AssimilatorX
üzenetére
No és a cyrsis hogy muzsikál?

-
AssimilatorX
csendes tag
Hello mindenki!
Most vettem 1 MSI GX700 as kutyut Parameterek:
CPU: T7250 2.0 Core2 Duo
RAM: 2GB Corsair DDR2
GPU nVidia Gf 8600M GT 512MB
Kepernyo: 1680*1050
Unreal Tournament 3 Siman fut Max felbontas es reszletesseggel
F.E.A.R Max felbontas es reszletesseg
A sebessegeben nagyon kellemeset csalodtam majdnem a duplaja mint az asztali gepemnek volt HP-2125 UK
MB: Asus P5 Series
CPU: 2.8 Core2 Duo
RAM: 2GB HP DDR2
GPU: Gf 8600 GT 256MB
Unreal Tournament 3 Siman fut Kozepes felbontas es reszletesseggel
F.E.A.R Nem tudtam mukodesre birni

OS mind a kettonel Windows Vista x64 Home Prof
Oszinten ajanlom minden Gamer nek a
GX 700
at -
zorrobomber
tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
Tudom, bűn ronda!

-
zorrobomber
tag
Rendeltem egy MSI GX600-at 8600GT-vel, elvileg 512MB GDDR3-al, ha megjön, tolok vmi tesztet rá, hosszú lesz ez a 1,5 hét míg megjön

-
zorrobomber
tag
válasz
rasztasssss
üzenetére
mennyi az a nem elhanyagolható mértékű vám?
-
rasztasssss
csendes tag
válasz
zorrobomber
üzenetére
és ha az unión kivülről rendeled akkor vám is, nem is elhanyagolható mértékben!
-
zorrobomber
tag
ebay-es vásárláson gondolkodott már valaki?
ha jól gondolom alapár+pénzutalási költség paypalon+biztosítás+szállítási költség+20%áfa. ezen kívül jön még rá valami? -
Lujza1978
tag
CSALÁDI OKOK miatt ELADÓ!
4 napos 3 év garral minden tartozékkal + egy 17-es notitáska hozzá.
Dell Inspiron 1720 Jet Black notebook -
Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz, 2GB DDR2 667MHz (2x1GB), 17" WUXGA (1920x1200) TrueLife (fényes) TFT + integrált 2.0Mp webkamera (fix), 160GB 5400rpm SATA HDD, Win Vista Business HUN, nVidia GeForce Go8600M GT (256MB GDDR2), 8x DVD+/-RW DualLayer meghajtó, 9 cellás akkumulátor 85WHr, magyar billentyűzet + Numpad, Bluetooth, Intel WLAN 802.11a/g/n, FireWire / infra / 5x USB2.0 / 8-1 kártyaolvasó / S-Video / ExpressCard slot, opcionális 3G/HSDPA modem lehetőség, 3 év szerviz garancia
ÁR: 360000 HUF
Vigyétek -
Robeerto
csendes tag
Üdv!
No ma megrendeltem a gépemet. A kiépítés a következő:
Dell Inspiron 1520 Black
CPU:
Intel® CoreTM 2 Duo T7500 processzor (2,2 GHz, 4 MB L2 gyorsítótár, 800 MHz FSB)
RAM: 2 GB 667 Mhz
VGA: NVIDIA® GeForceTM Go 8600M GT 256 MB DDR2 dedikált grafikus memóriával
Képernyő:
15,4 hüvelykes UltraSharpTM Szélesvásznú SXGA+ (1680 × 1050) kijelző TrueLife technológiávalTM
HDD: 160 GB-os, 7200 f/perc sebességű SATA meghajtó
Optikai meghajtó: Kombinált (DVD/CD-RW)
Aksi: 6 cellás, 56 WHr lítiumion akkumulátor
Wifi: Dell Wireless 1505 Wireless-N minikártya
Beépített 2,0 megapixeles kameraés az ára tárárárámmm: 290 300 Ft+áfa
-
xedos
addikt
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=14958
Egy rövid cikk és videó, az új 8800-asról...
-
|AP|
veterán
HP 8510p -vel van valakinek tapasztalata?
-
Robeerto
csendes tag
Hát ezt nehéz eldönteni.
Új széria ugye most csak Vostroból és Inspironból készült. Sztem a Latitude így kiesett a sorból. A Vostro a Dell szerint inkább üzleti célra szánt notebook, egyszerű designal, de teljesítménye jó. Az Inspiron pedig "otthoni" felhasználóknak. Azaz a mindennapi dolgokra. Kicsit kidolgozottab designal. Szerintem teljesítményre ugyanazok. A Latitude-ot meg kiváltották azzal, - véleményem szerint - hogy elég komoly konfigurációt lehet rendelni Vostroból meg Inspironból is. Konkrét tesztet sehol nem láttam Inspironról, de ha tudsz ilyesmiről lécci linkeld be ide

-
Jessz
csendes tag
válasz
Robeerto
üzenetére
Ezen akadtam fenn most épp én is. Ugyanis a DELL Vostro 1500-1700-as tesztek a gépet a DELL Inspiron 1520-1720 ill. 21-esekhez hasonlítja.
Most akkor kezdhetem bújni az Inspiron tesztjeit.

Neked mi a véleményed? Miben fogható meg a két széria közötti különbség? Valaki korábban azt írta, hogy az Inspiron a sima fogyasztói, a Latitude a profiknak van, a Vostro meg a kellemes arany középút...
-
Robeerto
csendes tag
Üdv!
Hát amire kell arra bőven elég. Ezen még komolyabb játékok is simán elmennének jó grafikával nagy felbontásban. De ha több évre veszed mondjuk 2-3 esetleg 4 és akkor már tényleg nem kell hogy modern játék fusson rajta akkor jó nagyon.
Én majdnem ugyanilyen kiépítésű gépet fogok venni, de a Dell Inspiron családból.
-
Jessz
csendes tag
válasz
Tommmmka
üzenetére
Nem csak arra. Munkaeszköz. Word, Excel, PPt., Outlook, Internet, 2-3 egyéb szoftver. Kb. ennyi fut egyszerre. A gépet - ha dolgozom - napi 8-10 órában használom. A munkám elsősorban ehhez kötődik.
A nagy monitor és a nagy billentyűzet és a megbízhatóság a legfőbb szempont.
Volt már korábban egy dell latitude-om, most elsősorban márkahű vagyok.
Most egy Fujitsu-Siemens Amilo valamim van és utálom (szegényt)
Azt hiszem még éjjel álmomban is a ventillátora zúgását hallom.. -
Jessz
csendes tag
Sziasztok!

Engem a DELL Vostro 1700-as laptop érdekelne.
Elolvastam az előzményeket és láttam hogy csak 2-3 hónapja jött be Mo-ra a gép.
Van már esetleg tapasztalat?Az alábbi konfiguráció szerintetek megfelelő egy átlagos felhasználónak? (Nem tervezem nagy játékok telepítését, de videónézésre jó lenne.
Vostro 1700 Core 2 Duo T7500 2.2GHz / 4MB / 800MHz,
1024MB (2*512) 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM,
240GB SATA HDD (5400 rpm),
nVidia GeForce 8600M GT 256MB,
Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive with Software,
56k Modem,
17" WXGA+ (1440 x 900) TFT display,
Windows Vista Business HUN,
Vista Resource DVD,
90W A/C Power Adapter,
6-cell Smart Li-Ion (56 WHr) Primary Battery,
Matte Jet Black without Camera,
Intel 3945 802.11a/g Dual-band,
Dell TrueMobile 355 Bluetooth Module,
Magyar belső billentyűzet
Ár: 252e nettóMik a hírek a Windows Vista Businessről?
Downgradelést csinált már valamelyőtök XP-re?Köszi a segítséget

-
oO7
őstag
válasz
üzenetére
Nah csináltam egy újabb próbát a VGA kimenet tesztelésére... és végülis nem olyan rettenetesen szr a képe... csak olyan szemcsés... JPEG format

Majd azér még otthon is kipróbálom a másik monitoron ami használva van és biztos hogy jó meg minden... szal hétvégére télleg teljes biztosat tudok mondani a vga kimenet minőségéről, bár az eddigi két próbálkozás nem túl fényességes :SUpsz ez nem válasz akart lenni csak rossz gombot nyomtam...
Hogy válaszoljak is hamár így alakult az eszközkezelőben lehet kikapcsolni
Sajátégp <Jobbegér> Kezelés / Eszközkezelő
My Computer <jobbegér> Manage / Device managerÉs szerintem nem érdemes húzni a videókártyát... szegény nagyo fűtene és amúgysem tudom hogy ezek a mobil VGA-k mennyire bírják a strapát
-
törölt tag
Johhny!
A touchpadot hogyan kapcsoltad ki?
Nálam msi gx700 ketyereg, és bár az ipon-os cikk lehúzta, én meg vagyok vele elégedve

Viszont a touchpad az őrületbe kerget, kicsit el van tolva balra, s játék közben szét vet az ideg, mikor hozzáérek
...Szóval, ha valaki tudna tippet,h hogyan lehetne kikapcsolni a touchpadot...zt megköszönném.
Ja, és a 8600m gt-t lehet tuningolni?Érdemes egyáltalán?
thnx zs2
-
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
ez hülye kérdés
nem ér le... csak nagyon kicsik a lábai... nincsen különösebben elemelve... de azér nem ér le az alja... -
Johnny1983
csendes tag
Köszi, megnyugtattál. A melegedésen kivüli problémák engem nem érintenek, mert újlenyomat olvasót kikapcsolom, meg a touchpadot is, külső monitorra meg sose kötöm, a micet meg szökő évente használom.

Esetleg meg tudnád mondani mennyire ér le az alja az asztalhoz mekkora a légrés? V ez hülye kérés?
-
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
mert szarul van összerakva... a mikrofonja gány minőségű, melegszik, nemtudom rárakni külső monitorra meg még van egy pár ilyen kényelmi probléma...
sok apró és kevébé apró kényelmi probléma... -
oO7
őstag
válasz
Tommmmka
üzenetére
énis így csináltam... alapvetően a Compalnak néztem utána mer életemben nem hallottam róla... mikor kiderült hogy a világ második legnagyobb notebookgyártója akkor aztmondtam magamban ez nem lehet szar... aztán még az is kiderült hogy ebből a gépből egy HP gamer gép lett (Voodoo Line Envy M152 vagymi) és 3500$... ami aztjelenti, hogy egy több mint fél millió forintos gép... namondom ez biztos nem lehet rossz
Most vagy én vagyok finnyás... vagy ez tényleg egy rosszul összrakott gép...

-
Tommmmka
senior tag
ez tudod olyan mint a törvény nem ismerése nem ment fel annak betartása alól. meg ha neked azt mondják h. magyarország a világ legjobb országa és te elhiszed az nem fedi a tényeket. Ezértz kell rengeteget utánaolvasni mielőtt megveszel valamit és amiről a legkevesebb rosszat hallod az lesz a befútó... legalábbis én így csinálom
-
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
csak viceltem... de mondom nem az a célom hogy minél több pénzt bukjak egy hónap alatt

-
oO7
őstag
válasz
Tommmmka
üzenetére
hát pedig valami ilyesmi megoldás lenne korrekt az eladók részéről...
mert ők ajálgatták a gépet.. és megiskérdeztem hogy mér olcsó... a válasz az volt hogy azért mer külföldröl hozzák meg mert barbone gép meg mert Compal... és agyondicsérték meg minden... szal énúyérzem nem én vagyok a hibás... nem én nem voltam körültekintő hanem ők baszták el... és nehogy már én fizessek még rá erre is -
oO7
őstag
azt is tessék belekalkulálni, hogy most októberben vettem a gépet... még 2 év gari van rá... alig volt (lehetett) szinte használni
fizikai képtelenség ezt a gépet elhasználni ennyi idő alatt 
-
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
nah azér ne viccelődjünk
nem eladi akarom hanem lehetőleg vételáron visszaváltani...
nameg nemis most adnám el ha eladnám se mert majd a 8800-as videókarikra várok meg az intel új procijára... valami kis 2.6GHz -s 6MB L2 Cache...hmmm
de ha 400-ér elviszed most azonnal a tied -
oO7
őstag
Egy kérdés... ha én ezt a sok rosszat ait tapasztaltam a géppel a nyakába borítom az eladónak, akkor van rá esélyem, hogy visszakapom a gépem árárt ? vagy valami hasonló ?
Igazábol az 5letem az lenne, hogy ha megjelenik a 8800-as videókártya notiba meg az új 45nm -es Intel procik akkor egy még erősebb gépet összedobnék de valahogy ezt a gépet maximális áron kellene beszámítania a boltnak... Szal van erre esélyem ? -
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
nem üvöltözik az különösebben... És nemtudom, hogy hol van elrontva a hűtése... talán azis lehet baj hogy nagyon kicsik a talpai... és ilyen low-rider a gép és nemtud rendesen szippantani levegőt, mer szellőzője azér lenne...
Nemtudom, hogy mennyi az a 40°C de meleg és kész... nem különösebben zavaró bár zér észrevehető könnyedén

Az viszont tény, hogy már jópárszor állt le a VGA -
Johnny1983
csendes tag
Érdekes, akkor a belinkelt teszten a hőfoktérkép az alapállapotbeli, terhelés nélküli értékeket mutatja???
Nézegettem a notiról szétszedett képeket, és abban egy heatpipe van a CPU felöl, és egy a VGA felöl. Vagyis a hőelvezetés eléggé jónak tűnik. Azonban csak egy hőleadó hűtőborda van a notiban, és egy ventilátor is.
Mennyire üvölt a ventilátor benne alap. ill. terhelt esetben? -
oO7
őstag
válasz
Johnny1983
üzenetére
Hi!
Ez egy barbone gép... a garanciális javítás úgy működik (pl nekem aki a notebbokzone -nál vettem a gépem), hogy ami az ő általuk belerakott alkatrészeket illti azt ők javítják meg, de ha panel vagy alaplapi vagy VGA probléma van akkor azt a nagy Compal cég javítja meg valahol külföldön...
Szerintem napi 10-15 óra játék elég komoly terhelésnek számít és sajnos azt kell hogy mondjam, hogy melegszik
- először is márviszonylag kevés játék után is belemelegszik a helyzetbe, és a bal csuklódnál illetve a billentyűzetazon részén rendesen meleg td lenni... nem forró de azér nemis az a langyos.
- aztán pedig valóban sok játék és komol megterhelés után olyannyira belemelegedik a játékba, hogy a videókártya már jópárszor ki is kapcsolta magát egy pár másodpercre...
Eltűnik a kép megakad a hang... aztán pár másodperc mulva ahol abbahagytad ott folytatja.
A tápja viszont (ami szerencsére ugye külső egység) komoly terhelésnél baromira fel tud melegedni... nem tűzforró, de kellemetlen hozzáérniEzt a memórialefoglalós dolgot nemvágom de szerintem nem nagyon találsz olyan játékot amihez az alap 512MB ne lenne elég
És végül Vista alá nekem úgytűnik elegendő a 2 giga ram... nekem a VGA még sosem ette meg, de annál inkább a bugos ujjlenyomatolvasó szoftver

-
oO7
őstag
válasz
Tommmmka
üzenetére
nemtudom már, de még az Acer gépre is láttam valami 8600 pontot 3DMark05 -ben... Plusz ott az ASUS G1S GDDR3 memóriával, ami télleg valami 9k pontot kapar össze... és ha megnézed a 3DMark oldalán, akkor meglátod, hogy egy csomó 8600M GT-s gép ilyen 8000 pont környékén ér el pontot...
-
oO7
őstag
nah kipróbáltam a VGA kimenetét... és ideges lettem
Eredetileg azért dugtam rá a külső monitort, hogy lássak is valamit a játékbol mert ez az 1680x1050 -es felbontás egy 15.4" -os monitoron kicsit durva... Aztán már akkor érdekes volt, hogy olyan furák a ikonok alatti szövegek amikor rádugtam de mondom csak biztos szokatlan így ezután a tűéles panel után... De most visszagondolva nem fura hanem homályos volt a kép. Majd még megpróbálom egy másik monitorra is rádugni de van egy olyan rossz érzésem, hogy nemelég, hogy nincs rajta se DVI se HDMI kimenet, de még az analóg kimenete is gány képet ad... -
Tommmmka
senior tag
válasz
Johnny1983
üzenetére
igen ezek is azt igazolják h. 3dmark05 alatt 5100-5200 pontokat szereznek nem 8-9000-amit említettek nemtom hol láttál 9000-es 3dmark 2k5-öt egy 8600gt-től de ha van akkor szólj mert kelln nekem is

-
Johnny1983
csendes tag
-
Tommmmka
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
asztaliban elveri a 8600gt az hd2600xt-t de notiban nem ez a helyzet...
-
Johnny1983
csendes tag
Hali!
Én is szemezek ezzel a géppel. Az lenne a kérdésem, hogy a garanciális javítást ki válalja a gépekre? Ki a szerviz?
Mennyire melegszik a gépe egy komoly megterhelés esetén?
Ill a videókártya elméletileg akár 2 GB-ot is ki tud sajátítani mint ram, ezt mennyire használja ki? Ki lehet kacsolni?
Elég Vista alá 2GB RAM,vagy ezt szépen megeszi a videó kártya?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(többnyire)

(amugy ha minden igaz,akkor az en videokartyaim mar ddr3-as memory-val buszkelkedhetnek,legalabbis ezt latom a notebookcheck oldalan)
BIOS temaban nem neveznem magam gurunak,de ez talan erzekelheto reszedrol is 

Pl.:Tools->Read Bios->Select Device es utana hibauzi: Cant connect to the service manager! Elvileg itt tudnek elocsalni par adatot a videokartya(k)rol,ha jol ertelmezem a sugot.A fooldal is ures.Marmint File: -

meg az árával sem vagyok nagyon kibékülve ez az Asus még az a pont elviszem kategória
az az ertek a maximalisan fogadhato CPU orajelet jelenti,A reszemrol GX-700 a nyero 17" glare screen 1680*1050 WSXGA Ami szamomra fontos meg a hang ami 4 hangszorobol jon es 1 pici woofer-bol egyszeruen gyonyoru meg en az enyemet Vista x64 el kaptam meg... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tehát a 8-9000es pont a badarság