- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
ma jártam beszerzököruton és 450be vettem Ricoh +DL 8X ost remélem máshol nem mégolcsobb...
-
szállitó
senior tag
Én azt tapasztaltam hogy az asztali például egyáltalán
nem csipi a 8x os an megirt lemezt mig a 4x és a 16x os közt szinte nincs külömbség 100x tekerésnél is szépen egyenletesen fut mig a 8x os nál sokat bajlodik gondolkodik zörög kattog...
ez is az álatlad leirtakat erösiti...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz Tomitosz #313 üzenetére
én is kaptam 2db ot az egyik kollegámtól hogy irjam meg 8x os an fogadta el az iró kék karikás dizájn és halványabb a nyomat rajta mint a többin sajnos a mid jét nem néztem meg de elvileg kellene még ''ilyet írnom úgyhogy ha beválalom a többit majd mondok pontos infokat..''
-
szállitó
senior tag
válasz Ferrarifan #319 üzenetére
nézd meg a tipust és keress a net en firmware-t hozzá, álits le minden más futó progit és vedd ki a lemez ha van benne. frissitd és utána probáld újra.
-
szállitó
senior tag
én eddig 4 LG írót használtam a H20L ben nemrégen szált el a dma vezérlés igy 9 honap után cserélték (volna H22L re de mivel a szin nem volt megfelelö igy visszakaptam az akkori vételárat. ennek ellenére én meg vagyok elégedve az LG vel és valoszinüleg a jelenlegi H22L mellé egy H12L veszek majd a visszakapott pénzen.
-
szállitó
senior tag
válasz LALA_kiraly #226 üzenetére
milyet vettél indiait vagy tajwan it?
valahogy az indiait nem csipi annyira az asztalim...
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
Tegnap voltam bevásárolni és meglepöen olcson kaptam TYG03 Plextort remélem nem gagyi mert a széle olyan fura.....
-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
ha az 55ft os lemez fel kuka akkor ugyananyi pénzért vehetsz feleanyi plextort.. de erre már magadtol is rájöttél. és nem kell kinlodni
a héten kérdezte az egyik kollegám hogy jó-e 52ft arita mert kapottt egy hengert (100db) mondtam amire neki kell, video helyett felvenni az esti mesét a hdd nélküli asztalijával 1 x es sebességel... semmi másra nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest