Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Kössz a javaslatokat és a tanácsokat, még gondolkodom rajta, aztán meglátom mi lesz.
Minden egyes nappal öregebb leszek és bölcsebb a számítástechnika terén és a végén.... hát nem tudom mi lesz a végén. Majd lesz valahogy.
(''Miért van valami és miért nincs (inkább) semmi?)- ha erre a filozófiai kérdésre valaki tudja a választ az nálam jóval bölcsebb. -
sakál
tag
Az asztali lejátszók nem azért drágábbak, mert jobbak vagy megbízhatóbbak a ROM-oknál - hanem a kivitelt, a sok csicsát, gombokat, távirányítót stb. kell megfizetni. A ROM-ok általában letisztultabbak, nem hoznak ki annyi variációt a gyártók mint az asztaliakból. Egyébként igazából egyik sem helyettesíti a másikat, más-más célnak kell megfelelniük.
-
Old Death
senior tag
MIt lehet rajta elcseszni? van egy .exe fájl elindítod és kész... ha a gyártó hivatalos honlapjáról szedted le akkor, ha gond lenne a combo-val utána, akkor, ha érvényes a garancia visszaviheted, a garancia érvényes erre is, de ha nem a gyártó honlapjáról szedted le és úgy megy tönkre akko a gari is ugrott...
-
wilddog
tag
Köszönöm a hozzászólásokat , meg az információkat.
Még azt akarom megkérdezni, hogy szóval nekem mondtak valami olyasmit, hogy ha elcseszem a firmware telepítését, akkor meghibásodhat ,lehet, tönkre megy az Lg combo-m. Ez pedig elég nagy kockázat lenne. Már megvan az a progi, amit a net-en megadtál csak még nem indítottam el ezen ok miatt.
Mert ha ez igaz, és szétmegy, akkor gáz.
Esetleg még a biztonságos telepítési eljárást leírhatnátok. -
Grunya
aktív tag
Innen válaszd ki a meghajtódhoz való firmware-t:
Bővebben: link
Nekem még mindig bevált... -
Old Death
senior tag
Bővebben: link device driver/combo drive válogass...
a Google csodákra képes
[Szerkesztve] -
wilddog
tag
OK,,,, de voltam az LG honlapján,de szóval kib..szr. az oldaljuk,, nézd meg!
Meg ha valamelyikőtök tudja, adja már meg azt az oldal címet pontosan ahol megvan, mert én nem találtam meg az oldalon. Most mintha már változtattak volna a honlapon vagy mi és nem az a régi cucc jön be, még típuskeresést se tudtam végrehajtani, tehát hogy a típusra rákeresni.
A másik gáz, hogy otthon nincs Net-em és a Suliból nyomom szimplán, persze attól még le lehet itt tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest