Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
Degeczi
üzenetére
Tudom, hogy amit linkeltem az nem postáz Magyarországra, a kérdés arra vonatkozott, hogy egy ILYEN, nem pedig EZ.

Edenyke: Közben persze rákerestem és láttam, hogy van olyan usb-s cucc, aminek rendes antenna bemenete van, de mint láthattad a fő problémám, amivel indítottam itt a topikban nem ez volt...písz.
-
csudri
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Nézegettem már korábban Ebayen ezeket a noname usb-s tunereket, ezek szerint tényleg működnek? A keresővel találtam néhány pozitív visszajelzést itt a topikban, csak senki nem írt linket, hogy melyik az, amelyik tuti jó. Akkor ez igen?
A tv mellé akkor kinézek valami STB-t, egy ilyen 10ezres Wayteq [link] simán jó vevőnek, ugye? Filmek úgyis gépről mennek a tv-re, tehát az nem annyira izgat, hogy most mit játszik le és mivel van szívás.
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Van a piacon olyan DVB-T vevő, amit akár sima USB-vel is hozzá lehet kötni egy laptophoz, de ha nincs laptop, akkor egy TV-re is rá tudom dugni?
A Forma1, foci EB és az olimpia miatt kellene, tehát jó lenne, ha laptophoz is tudnám kötni, ha épp olyan helyen vagyok ahol nincs tv, de lehet hogy olyan helyzetben leszek, hogy lesz tv, de nincs laptop. Van ilyen joker megoldás elérhető áron?üdv
-
csudri
őstag
Annyira hülye nem vagyok, hogy földi vevővel akarjak rögzíteni kábeltvt.

Az viszont elszomorít, hogy DVB-C vevővel sem, mert apámnál kellene kiváltani a megdöglött videóját. Mivel egy új VHS videóba ma már tök felesleges beruházni, ezért keresek valami megoldást, hogy fel tudja venni, amit szeretne. DVD-felvevőt rá lehet kötni a sima UPC-s STB-re?
ui: A UPC saját vevője sem játszik, mert az plusz 2000/hó. Már így is 13500 a havi UPC számla, az már tényleg rablás lenne.
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Olyan készülékre lenne szükségem, amivel apám fel tudná venni a tv-ről, amit szeretne. Eddig egy sima vhs-készülékkel megoldotta, de az most megdöglött. UPC digitalis kábeltv-ről van szó, van olyan nem aranyáron mért készülék vagy csak a földfelszíni digitálisokat lehet rögzíteni (Alcor HD2500 pl.) a piacon lévő vevőkkel?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő