Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
válasz
Kenderice
üzenetére
Ez nem merült fel eddig, de elsőre ígéretesnek hangzik (bár elég borsos áron van egyik-másik, nem tudom, az olcsó belőle mennyire kuka). Per pill CoreELEC+TD310+TVHeadend (ezt tudtam tegnap este gyorsan, olcsón elérni) próbálkozás megy, volt már hogy összejött, de hol megy, hol nem a tuner, még vadászom miért, lehet hamar megunom ...
-
kisskd
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis gyors eligazító segítséget: kódolatlan Digi kábelTV-ből szeretnék felvenni, és SMB megosztásra menteni (hogy onnan bármelyik TV-n nézhessük DLNA-n) műsorújság alapján, vagy időzítve, 1 csatorna, 1 műsorát, sima SD-ben minden nap.Van:
- NAS , SMB-vel (most még gyári, nemsokára proxmox+OMV, de azt nem feltétlen várnám meg a rögzítéssel)
- S905vmi boxokból 2-3 darab, coreELEC-kel (de még sokat nem mókoltam velük, így érkeztek "előtelepítve" fórumtárstól)
- én, aki nem ijed meg egy SSH-zástól, de per pill nagyon kevés ideje van
- TV-k saját DVB-C tunerrel, és vmilyen DLNA megoldással
- fölös USB vinyóNem túl drágán, mik az opcióim? Melyiket kéne választani?
- Amiko/Cryptobox STB, kibont, beköt, USB-re ment, onnan manuális NAS-ra másol
- coreELEC box + alzától egy Aver TD310 tuner (11k kedvezménnyel) + tvheadend + kis, rövid (?) mókolás?
- ki kell várnom, míg elkészül a proxmox-os szerver, és abba vmi PCI tuner + külön VM a rögzítéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Yettel topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann