- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika79
csendes tag
válasz
zichie #11855 üzenetére
a veetle egy stream "osztó" oldal, feléjük nyomom az adatot, és ők osztják szét, így akármennyi ember nézheti egyszerre nálam csak 1 feltöltés megy, a veetle osztja a többiek felé. igazából ott be lehet állítani, hogy mekkora legyen a bitráta, az talán nem lesz gond, a net meg 40/20.
-
horika79
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanában akarok tv tunert cserélni a gépemben, eddig egy régi leadtek analóg kártya volt és kinéztem magamnak pár DVB-C képes tunert (digi a szolgáltató). Elég sokat utánaolvastam a dolgoknak, gondolom eddig megvalósítható lenne, de a sima tv nézésen kívül az adások streamelésével (veetle.com-on keresztül) is szoktam foglalkozni (van 1-2 haver akinél nem lehet digi és szeretik az angol focit
) ami az analóg kártyával nem volt gond, de nem tudom hogy az új kártyával (Technisat CableStar HD2 vagy Terratec Cinergy T PCIe Dual kártya lesz, esetleg valami usb-s ha nincs más) ugyanúgy lehetséges e, vagy a dvb-c bekavar e valamit. Hátha van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete, tanácsa, stb. Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest