- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
micilacko #8726 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy "magad uram, ha szolgád nincsen", ezért összedobtam egy kis parancssoros (konzolos) raw ts vágó progit. "Very primitiv", de legalább tartalomtól (stream tipustól) függetlenül mindig vág. (ts_cut.exe infile.ts outfile.ts beginpacknum endpacknum)
A packet number-eket próbálgatással lehet kitalálni, megkapni (vagy számológéppel osztani, szorozni)...
Elméletileg linuxos verziót is fordítottam (.elf), de ezt op rendszer hiányában még nem tudtam kipróbálni. Forrás mellékelve. Jó játékot!
[link] -
válasz
micilacko #8726 üzenetére
smart.cutter Nagyon pöpec progi, megéri azt a ~8000.- pöngőt, és portable verzó is létezik belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Formula-1 humoros
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged