Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
DaeMonS
üzenetére
https://digi.hu/sites/default/files/ASZF/20140301-e_melleklet_csatornakiosztas_kabel_tv.pdf
Lehet persze újabb példány is, csak a Digi honlapján nem mindig egyszerű megtalálni valamit, így abba most nem mennék bele, nekem ez tavalyi mentés.
De lényeget tekintve stimmel valószínűleg, a doksi vége felé találhatók a digitális multiplexek kiosztásai.
Symbol Rate beállítás is valószínűleg még aktuális:
http://prohardver.hu/tema/dvb-t_dvb-s_dvb-c_kartyak_usb_pci/hsz_15714-15714.html
-
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS
üzenetére
Itt van némi infó róla, egy időben a DVB-C csak QAM128-ig ment, lehet azóta javult a helyzet.
Fejleményeim t230-as tuner ügyében:
Mindhárom tuner ugyanúgy viselkedik. Ha két klienst használok (kodi+vlc) és nyilván ugyanazt a mux-ot nézem akkor vagy mindkettő jó, vagy egyik sem, asztali gépen feldobtam egy ugyanilyen környezetet, annyi különbséggel, hogy az Ubuntu desktop, itt tökéletesen működik, viszont Kodi nemeszi a hardveres gyorsitást, de ez egy másik történet. -
korcsi
veterán
válasz
DaeMonS
üzenetére
Ubuntu 14.10 minimal szerver 3.19 RC5-ös kernellel sem támogatta, megkapta GIT-ből a media_build-et, így már kernel oldalról rendben volt, Tvheadend stable csak a DVB-T részét látta, unstable-re váltva rendben látszik a két eszköz, beállításhoz pilóta vizsga kell
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi. Ilyennel úgy néz ki más is találkozott, megoldásokkal még nem próbálkoztam, lehet csak késleltetni kell a csatorna váltást.Innen rendeltem darabját 22,50$-ért, plusz a postaköltség meg áfa meg a DHL vámolási költséggel együtt összesen 32000Ft (jajj) körül volt a három darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, Win 8.1 alatt dvbviewer-rel dvb-t működött, dvb-c-re állítva keresést indítva kék halál, szerintem a wines driver nem támogatja csak a T-s működést. Aztán sikerült az Ubuntu alatt összehozni a DVB-T-t, KODI kliensben tudtam nézni az infó csatornát (azon a mux-on ami bejött, ez volt az egyetlen kódolás nélküli adó), majd az itt szerzett tapasztalatokkal sikerült a DVB-C-t is behozni, TARR kft-s előfizetésem van, csak internetre, de két multiplex jön az ingyenes adókkal. Egy probléma van még, csatorna váltáskor vagy indításkor körülbelül minden negyedik alkalomra müködik, amúgy meg zöld széteső kép, vagy el se indul, esetleg megfagy a kodi.
wassermann