Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peltár
üzenetére
Nem tudom, hogy csak szabadon foghatóban gondolkozol, vagy kódolt adások vételére is. Mert ha csak a szabadon foghatókra, akkor arról nekem van tapasztalatom. Nekem egy Strong SRT 8102+ beltéri van. A tunere nagyon jó minőségű, van olyan adás, egy helyi tévé, ami 65-70%-os jelszint és jelminőséggel ad, és ez a kis cucc zökkenőmentesen fogja. Összevetettem egy Synaps THD 2880 CX-szel, ami viszont nézhetetlen ugyanarról az antennáról, ugyanabban a helyiségben.
Ez a Strong simán tud felvenni TS és PS formátumban, eddig XVID, DIVX, DIV3-as avi-t, MPG-t, VOB-ot, MP4-et, MKV-t próbáltam ki vele, ez utóbbi kettőt HD-ben, értelemszerűen mind 720-s és 1080-as felbontásban is. Mindkettőt akadás mentesen viszi. Jelenleg egy 2 terás USB vinyó van rákötve. Arról játszik le és arra is vesz fel nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann