- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Még mielőtt másik programmal próbálkozol, próbaképp állítsd a symbol rate-et 6003-ra.
Hogy miért? Nálam így találta meg a közszolgálati csatornákat (Digi kábel) a frekvenciaváltás után a tévé is (LG 42LW5500) és a digitális STB is (GM 9080).Hogy miért pont ez az érték, nem tudom. Lehet, hogy csak valami zavar az Erőben...
-
kennystyle
aktív tag
én DVBViewer -el állok ugyanígy, megtalálja, jó a jelerősség, de se kép, se hang
örülnék ha valaki segíteneIlletve a másik kérdésem, hogy más HD csatornáknál meg akadozik, belassul aztán meg begyorsul (behozza a lemaradást) és ez váltakozik folyamatosan.
a tunerem Cablestar HD2, természetesen Digikábel
a vas AMD A3650+4gb RAM így nem hiszem hogy ez lenne a szűk keresztmetszet
W7 64bit -
gulyasa
őstag
A Digi kábel valamilyen egészen hülye módszert választott ezzel a frekvenciaváltással.
Nem elég, hogy a 4 közszolgálati HD csatornát áttette a 121.5MHz-re, a symbol rate-et is át kell állítani a megszokott 6900-ról 6000-re (csak ennél a 4-nél)....Külön pikáns adalék, hogy nálam valamiért a TV és a STB is (az utóbbi a PVR funkció miatt van) nem 6900-nál és 6000-nél találja meg a csatornákat, hanem 6903-nál és 6003-nál jelzi a full jelerősséget és jelminőséget. Ez szívatott kb 2 héten keresztül...
-
weeni
csendes tag
Sziasztok!
Erre a problémára senki sem tud semmit?? Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Van lassan egy éve, egy technisat cablestar hd2-es TV-tuner a gépemben, tegnap elszántam magam, hogy újra tegyem az OS-t. Minden rendben ment, feltettem a drivert, majd a hozzá kapott DVBviewerTE2 programot, amit eddig is használtam. Be is állítottam minden úgy ahogy kell, aztán jött a fekete leves: Nem működik a távirányító... hát mit ne mondjak egész este ezzel sz@rakodtam, majd a reggelem is ráment... Kezdetben megvizsgáltam mindent, driver, szoftver, elem kábelek... minden jó, legfrissebb és működőképes.. de sajnos nem tudom életre kelteni a távirányítót. Valami ötletetek esetleg, hogy mi lehet a probléma?? Vagy vigyem vissza?
Segítségeteket előre is köszönöm -
Kernel
nagyúr
Banálisnak tűnik, de én úgy látom, ott a válasz a Google-ban. Német oldalak jönnek be, de a Google fordító segítségével kihámozható, hogy a TE egy csökkentett funkcionalitású verzió.
Részletes összehasonlítás:
http://www.dvbviewer.com/de/index.php?page=features
Info:
http://www.dvbmagic.de/tv-software/dvbviewer.htm
Teszt:
http://www.dvbmagic.de/tv-karten/technisat-skystar2.htm
Letöltés:
http://www.technisat.de/indexc77f.html?nav=Downloads,de,33&pID=211
De azt nem tudom, hogy hardver nélkül lehet-e telepíteni, kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged