Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm a segítséget! Előbb természetesen megnéztem az oldaladon lévő teszteket, de mivel ott csak a sima Dongle -t láttam a maga kategóriájában (és ott is szerepel hogy ezek közül sok volt a selejtes) ezért inkább megkérdeztem mi a vélemény a Gold -ról. Sajnos neten semmilyen review -t nem találok róla. A WMC távirányítós változat jól hangzik (ez az a fekete lenne ami Dongle H -hoz járt nálad?). Attól tartok mivel ez egy hordozható tuner, ehhez inkább valamilyen kisebb távirányító fog járni. PVR2 kézikönyv pl. ezt említi második típusnak (ehhez persze nincs is WMC kiosztás írva):

Lehet hülye a kérdés, mert Media Center -el működik, de akkor ugye BDA driver is van ehhez a tuner -hez?
#832: köszi az újabb minta videót.
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Úgy látom megint módosítottak a beállításokon mert most fizikailag is 1080 a sormagasság. Bár most csak egy 15" -os monitoron tudom megnézni, szerintem elég szép minőségű az adás.
wassermann