Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
DarkByte #830 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen típust, annak is mikori verzióját fogod ki. Egyes stick tunerekhez mini távirányítót mellékelnek, ez nem ideális MCE használatra(még nem is próbáltam). A második lehetőség, hogy normális méretű, régebbi típusú távirányítót kapsz, ezzel már jobban lehet boldogulni, csak vagy fejben kell tartnod, melyik gomb mire való, vagy eleve MCE előlapos a távirányító, viszont szerintem csúnya. A harmadik lehetőség egy új csomagolású tuner, ehhez az új távirányító jár, ami már inkább passzol MCE-hez.
A távirányítók elvileg csak PVR2-höz készültek, de egy-két - nem szabadon választható - program vezérlésére alkalmas. Menüből lehet választani PVR2, és MCE üzemmód között. Lényeg, hogy nem szabadon konfigurálható. 3rd party vezérlővel(WF_RemCtrl) más programokhoz is betanítható.
Az egyes tunerekről, távirányítókról, WF_RemCtrl-ról találsz nálam olvasnivalót, és képeket.
Én a Dongle H-hoz új távpiszkát kaptam, mondjuk az a gyárból jött, még meleg.A Dongle Gold-hoz még nem volt szerencsém, a másik kettőről (Dongle, Dongle H)viszont már írtam pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest