- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Szerencsére én nem nagyon nézem a magyar tv kínálatot, csak műholddal az olasz csatornákat+a netről letöltött anyagok.
Nagyon siralmas a helyzet.
Édesanyámékat akarom viszont most leválasztani a upc "emlőjéről", mert ők se nagyon nézik a kábelt, csak egy két csatornát, arra meg bőven elég a mindig+extra.
Arról a hányingerről nem is beszélve, hogy a digitális kábelt analóg scart box-al adják.
Egyáltalán minek a box??!!
Már majdnem minden tv-ben van tuner.
De persze, ha a digitális hdmi kell neked, akkor fizess többet, anélkül nem lesz digitális a digitálisnak hirdetett "fos"..
No mindegy.Más kérdés:
most fogok venni egy alcor hd-500-as tunert.
Nem a tuner képességei miatt néztem ki, mert az van minden tv-ben itthon, ez direkt szempont volt a vásárlás előtt, hanem a pvr miatt..Olvasom, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy olyan helyeken, ahol egyébként jó az antenna vétele más tunereken, ezzel alacsonyabb jelszintet szoktak elérni.
Ez vajon mennyire igaz?
Használ itt vki ilyet?A nyaralómba menne először, az 48kb-re van Bp-től (Velencefürdő ugyebár), amit tavaly tettem "dvb-t kompatibilissé" ezzel a kis édes antennával a tetőn.
Ez elvileg a budapesti adóra van állítva, minden faszán jön be, 100/100as szinttel.
Az antenna két fele van osztva, mert ugyebár két tv van a nyaralóban.
Ha én ezt még egy helyen elválasztom a tuner miatt, akkor az nem fog vajon rontani a jelerősségen, illetve vajon elég lesz a jelszint az alcornak? -
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Én is ezt mondtam, nézek a műholdvevővel 6 ezer csatornát 45 műholdon, úgy hol lesz nekem a mindigtv alternatíva? Sehol. Előfizetsz egy upc direct-re, és havi 3K-ért kb. 50 csatit kapsz, a csomagban szinte minden benne van, ami csak szóba jöhet, természetesen nem a töltelék csatikról beszélek.... Épp csak azért van a DVB-T beüzemelve otthon, mert a régi kábeltévés koaxom a kötegben maradt, és a tévémben meg ott a DVB-T vevő, de ezen túl egy forintot nem költenék arra, hogy a földin nézhessem azt az 5-6 csatit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest