Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PeterPH

senior tag

válasz envagyok #7922 üzenetére

Valóban, elírtam.
    Azthiszem ha a DVBserver engedélyezve van benne, akkor lokális hálózaton bármelyik DVBViewer tud hozzá kapcsolódni csak fel kell venni a megfelelő "Unicast Device"-ot (lásd leírás).
    Lokális hálózaton úgyszintén működik a DLNA (upnp), ha bekapcsolod. Ezt látja a TV-m, és a médialejátszóm is, kiválaszthatsz benne korábbi felvételt, vagy épp futó csarornát, stb-t.
    WEB-en a melóhelyről is látom. Ehhez kellett a routerben 1 portforward a webserver-ben megadott porthoz, és 1 a streamserver portjára. Így távoli gépről is meg lehet nyitni a web oldalát. Ha ott rákattintok egy műsorra, és ott a stream gombra, majd kiválasztom a "direct connection"-t, akkor bekéri a VLC.exe elérhetőségét, majd azzal megnyitja a stream-et.
    Nekem egyetlen problémám az volt, hogy a w7 tűzfalában a recordingservice csak lokális hálózatra volt engedélyezve, távolira nem, de miután megtaláltam, és engedélyeztem, működött rendesen.

Beágyazott videóképet nem tudom hogyan lehet kicsiholni, de ha te tudod megírhatnád.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés