- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
envagyok #7922 üzenetére
Valóban, elírtam.
Azthiszem ha a DVBserver engedélyezve van benne, akkor lokális hálózaton bármelyik DVBViewer tud hozzá kapcsolódni csak fel kell venni a megfelelő "Unicast Device"-ot (lásd leírás).
Lokális hálózaton úgyszintén működik a DLNA (upnp), ha bekapcsolod. Ezt látja a TV-m, és a médialejátszóm is, kiválaszthatsz benne korábbi felvételt, vagy épp futó csarornát, stb-t.
WEB-en a melóhelyről is látom. Ehhez kellett a routerben 1 portforward a webserver-ben megadott porthoz, és 1 a streamserver portjára. Így távoli gépről is meg lehet nyitni a web oldalát. Ha ott rákattintok egy műsorra, és ott a stream gombra, majd kiválasztom a "direct connection"-t, akkor bekéri a VLC.exe elérhetőségét, majd azzal megnyitja a stream-et.
Nekem egyetlen problémám az volt, hogy a w7 tűzfalában a recordingservice csak lokális hálózatra volt engedélyezve, távolira nem, de miután megtaláltam, és engedélyeztem, működött rendesen.Beágyazott videóképet nem tudom hogyan lehet kicsiholni, de ha te tudod megírhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Stellar Blade
- 3DMark Vantage eredmények
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest