- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Örülök, hogy hasznát vetted, nem volt egy túl nagy wászisztdász, csak túl szem előtt volt és elkerültük.
A SmartDVB maga szerintem nem tud dxva-t, ahhoz a legújabb divx h264 decoder kell szerintem. Szerintem, ezért nem kell ezt olyan komolyan venni, nem vagyok ennek (sem) szagértője. Nekem pont az eggyel előtti verzió van fent a gépemen, a klite kodek pakk részeként. Na most feltettem ezt a legújabbat, de nem akart összejönni a dolog...ebben lehet a bénaságom is közrejátszott, de gyak. full elcsesztem az egész progit ezzel a frissítéssel, úgyhogy mehetett a rendszervisszaállítás. "Sajnos" nekem nem is olyan lényeges ez a dxva, könnyen viszi a gép a hd adásokat. Meg MPC-HC-val valahogy a dxva-s videók, ha abban játszom le, nem olyan szép élesek, mint mondjuk KMPlayerrel, ami nem dxva-s. Pedig semmi filter, meg mű cucc nincs KMPlayerben bekapcsolva, de valahogy nem használom a dxva-t.
Nem, nem működött.
Kínlóndtam vele vagy 1 órát, találtam 1 dll-t, amivel majdnem elindult, de utána már le is fagyott a progi.Az antennát még anno a SmartDVB L: és Q: értékek figyelésével lőttem be és azóta is jó. Bár ezeket az errorokat ez nem figyeli, így nem tudom, hogy ez csak látszólag 100/100-as vétel, vagy a progi vág át, de képhibával még nem találkoztam. Max ha hívnak mobilon.
A tsreader-el vizsgáltam át még a 30 napos lejárat előtt felvett adásokat, és mindig hibátlanok voltak.
-
Agent87
aktív tag
nem tudom milyen videokártyád van de én találtam egy lejátszót ami a gpu gyorsítást használja tehát nem a tuner dxva-ját. ha esetleg olyan videokarid van akkor lehet ez is megoldás.
http://www.mirillis.com/splash.html
igaz ezzel a light verzióval csak lejátszani lehet lehet de amúgy pofás és ingyenes.Graphics Card
DirectX® 9.0c Compatible Graphics CardATI™ for GPU Hardware Acceleration
ATI Radeon™ 2xxx, 3xxx, 4xxx Series with ATI Avivo™ UVD supportIntel® for GPU Hardware Acceleration
Intel® GMA 4500 (chipsets: Q45/Q43), GMA X4500HD (chipset: G45), GMA 4500MHD (chipsets: GS45, GM45, GM47) with Intel® Clear Video support.NVIDIA® for GPU Hardware Acceleration
NVIDIA GeForce® 8xxx, 9xxx, GTX 2xx Series with NVIDIA® PureVideo® HD support
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- BMW topik
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest