- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
Gusztáv #3736 üzenetére
Mennyire új infó ez a 2010-es kivonás? Azért kérdem, mert már régóta ezt rebesgetik, és jó lenne erről valami hivatalosabb állásfoglalás, mert nagyon sok a homály.
- Teljesen mindegy hol repülnek, ha a frekvencia zavarva van, akkor a nagy teljesítmény problémás.
- én úgy hallottam, hogy határozottan nem repülhetnek már többet, a kivonásig nincs több repülés.
- ha ez így van, akkor miért nem vonják ki most, és miért nem engedik fel a korlátozást?
- az, hogy ilyen frekvenciát választott az NHH, az vagy balfékség, vagy balszerencse (nemzetközi egyeztetések)
- az, hogy ennek ellenére ideiglenesen nem jelöltek ki más frekvenciát (hiszen pl.: Tokajban, ha jól emlékszem igen), az vagy nagyfokú dilettantizmus, vagy ostobaság, vagy rosszindulat. Mindhárom elítélendő szerintem.
- jó lenne tudni, hogy pontosan mikor oldják fel. Ennyire előre tervezni tudni kell a HM-nek is, és az NHH-nak is!!!!Egyébként Pécs frekvenciája is érintett ebben, kíváncsi leszek itt mekkora korlátozások lesznek.
Nekem ilyen infóim vannak a korlátozásokról:
- 734-758 MHz (54-56. tv-csatorna)
- 798-814 MHz (62-63. tv-csatorna)
- 830-846 MHz (66-67. tv-csatorna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest