Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
úgy van ahogy leírtad csak éppen semmit nem tudok vele fogni....

se kockásan, se recsegve, se , se, se.... csak korom fekete minden, rákerestem már 4 műholdra is de semmi... az antennán van 5-6fej szal elvileg szinte bármit betudnék fogni. a szomszédban 12000csatorna van....... nekem tök üres a kép.
Kérdés hogy másnak van e tapasztalata vele?
Gyenge a tunnerje esetleg?
Vagy csak ez lehet a hibás???
Azóta vettem egy jelerősítőt is, de azzal sincs se kép se hang.... már tiszta ideg vagyok...
Tian
Ha a hazai adásokat is nézni akarod akkor MPG4-est vegyél!!!!!!!!!!!!!!!! a hazai adásokat csak azzal lehet nézni, ellenben (ez viszont nem biztos) azt hiszem hogy az mpg4es tudja az mpg2es kódolást is. az usbs kártyákhoz is mint a belsőkhöz is, jár minden! Driver, progi, stb. Nekem pl Aver usbsem van, anno 5000ért vettem budán üzletben. Most hogy már tuti az mpg4 idehaza háromszor annyiért árulják, de érdemes vadászni rá mert pár napja láttam valahol akcióban 6999ért. Tudja a digitális földit, az analógot(kebelről is) és van benne FM. ez az Nekem ez teljesen bevált, napi szinten órákat nézek TV-t vele laptopon is meg PC-n is és bírja, pedig még az olimpia előtt vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest