- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
zhagyma #3245 üzenetére
úgy van ahogy leírtad csak éppen semmit nem tudok vele fogni....
se kockásan, se recsegve, se , se, se.... csak korom fekete minden, rákerestem már 4 műholdra is de semmi... az antennán van 5-6fej szal elvileg szinte bármit betudnék fogni. a szomszédban 12000csatorna van....... nekem tök üres a kép.
Kérdés hogy másnak van e tapasztalata vele?
Gyenge a tunnerje esetleg?
Vagy csak ez lehet a hibás???
Azóta vettem egy jelerősítőt is, de azzal sincs se kép se hang.... már tiszta ideg vagyok...Tian
Ha a hazai adásokat is nézni akarod akkor MPG4-est vegyél!!!!!!!!!!!!!!!! a hazai adásokat csak azzal lehet nézni, ellenben (ez viszont nem biztos) azt hiszem hogy az mpg4es tudja az mpg2es kódolást is. az usbs kártyákhoz is mint a belsőkhöz is, jár minden! Driver, progi, stb. Nekem pl Aver usbsem van, anno 5000ért vettem budán üzletben. Most hogy már tuti az mpg4 idehaza háromszor annyiért árulják, de érdemes vadászni rá mert pár napja láttam valahol akcióban 6999ért. Tudja a digitális földit, az analógot(kebelről is) és van benne FM. ez az Nekem ez teljesen bevált, napi szinten órákat nézek TV-t vele laptopon is meg PC-n is és bírja, pedig még az olimpia előtt vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest