Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
Nem tudom mennyire hosszú távra tervezel, de ha olvastad a Digi topikot, a legtöbb tipp arrafelé megy, hogy vagy kódolják a DVB-C jelet és modul/box fog kelleni (ez még a jobbik eset) vagy átállnak IPTV-re.
Szóval ennek tudtatában nézelődj, mert nem olcsó beruházás, én leginkább CI+t támogató linuxos boxot néznék, pl. Zgemma H9 combo.
A rossz hír az egészben, nem nagyon van külön csak T2/C tuneres linuxos box, leginkább combo (műholdas + kábeles) tunerrel szerelt, így jóval drágább. (Főleg ha nem használnád ki a műholdvevő képességeit). Viszont cserébe ezek mindent teljesen kikódolva vesznek fel (A CI+ al kikódolt adásról nem tud nyilatkozni egyedül, mert ilyenem nincs).A mezei egyszerű Amiko boxoknál a kódolt adókról a felvételbe rak egy id-t és csak azon a boxon tudod visszanézni, amin felveted (@Kenderice, erre gondolt a kérdező "kódolás" alatt). Ha el tudod engedni azt, hogy máshol (PC, stb.) archiváld a felvételeket, sokkal olcsóbban megúszod egy "buta" box-al. (Személyes megjegyzés, nekem kb. 2008 óta van olyan műholdvevőm, ami tud felvenni pendrive-ra/hdd-re, de egy kezem meg tudom számolni hány felvételt mentettem el későbbre. Minden letölthető már a virágboltból vagy streamelhető.)
-
Kenderice
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Posta, csomagküldés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann