- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello!
Ez szerintem mindenképp komolyabb állítgatást, szervezést igényel. Ha DVB-T adásról beszélünk, akkor a mux-okat kellene elosztani a két szerver között.
SAT-IP szerverként össze tudod kötni a két tvheadend-et (master-slave), a master szerveren pedig rendezed a csatorna listát. Van mód ott is két forrás kijelölésére egy-egy csatornának, viszont menet közben nem fog a csatorna alatt forrást váltani. Ezután elég csak a master szerverhez csatlakozni a kliensekkel.
Tvheadend oldalán elég jó leírások vannak, csak sokat kell keresgélni. -
azbest
félisten
két tvheadend szerverhez csatlakozik - régebben olvastam, hogy a kliens addont át kell nevezni, hogy mégegy példányban telepíteni lehessen. (talán telepítés után valami xml-ben, vagy telepítés előtt is lehet, hogy az addon zip-ben). [link]
ha vannak azonos csatornák, akkor csak egyet mutat belőlük - a fentiekből következik, hogy nem lehet automatikusan. Két független addonként látja. De talán van lehetőség a csatornalista módosítására az addon példányban, hogy mit mutasson. Szóval talán kézzel kivehető, ami nem kell.
Persze érdemes utánanézni, hátha azóta fejlesztettek rajta és csak én vagyok lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest