Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha kifejezetten analógra vagy előfizetve, akkor lehet, hogy addigra kapsz tőlük egy boxot:
http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/tv/digitalis-leszek"Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015. július végétől szeptember végéig postai úton küldünk el számodra.(1) Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.(2)
alul pedig
"1) A jelátalakítót 2015. júliusától díjmentesen, futárral küldjük ki a számlázási címedre. A kiszállítás pontos időpontjával kapcsolatban a Magyar Posta munkatársa fogja veled felvenni a kapcsolatot. A médiakonvertert szakember segítsége nélkül, csak a TV készülékedhez kell csatlakoztatni a csomagolásban található útmutató alapján.
2) Jelátalakító rendelési igényedet augusztustól a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon adhatod le vagy üzleteinkben, weboldalunkon megvásárolhatod."
-
nfsu17
veterán
ha valóban kódolatlan, akkor kb. mindegy mi a STB, csak tudja a DVB-C-t.
tehát a digikábel felhasználóit is meg lehet innentől kezdve kérdezni.
én megvárnám az átállást és utána vennék valamit.
csak mert most inkább kódolt (conax), mint kódolatlan. Max csak pár csatorna jön kártya nélkül. -
Gabesz87
veterán
Én egy másik topicban szinte szóról szóra ugyanezt a kérdést tettem fel
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan. ITT vannak az általam kinézettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan.
wassermann