Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha kifejezetten analógra vagy előfizetve, akkor lehet, hogy addigra kapsz tőlük egy boxot:
http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/tv/digitalis-leszek"Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015. július végétől szeptember végéig postai úton küldünk el számodra.(1) Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.(2)
alul pedig
"1) A jelátalakítót 2015. júliusától díjmentesen, futárral küldjük ki a számlázási címedre. A kiszállítás pontos időpontjával kapcsolatban a Magyar Posta munkatársa fogja veled felvenni a kapcsolatot. A médiakonvertert szakember segítsége nélkül, csak a TV készülékedhez kell csatlakoztatni a csomagolásban található útmutató alapján.
2) Jelátalakító rendelési igényedet augusztustól a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon adhatod le vagy üzleteinkben, weboldalunkon megvásárolhatod."
-
nfsu17
veterán
ha valóban kódolatlan, akkor kb. mindegy mi a STB, csak tudja a DVB-C-t.
tehát a digikábel felhasználóit is meg lehet innentől kezdve kérdezni.
én megvárnám az átállást és utána vennék valamit.
csak mert most inkább kódolt (conax), mint kódolatlan. Max csak pár csatorna jön kártya nélkül. -
Gabesz87
veterán
Én egy másik topicban szinte szóról szóra ugyanezt a kérdést tettem fel
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan. ITT vannak az általam kinézettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Robotporszívók
- Gigabyte alaplap topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BMW topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan.
wassermann