- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
Kernel #13591 üzenetére
Nem vitázom butaságokon. Te folyamatosan fújod a hülyeséged a DC leválasztós antennáddal. Beszéljünk nyíltan: a Te antennád amiről "link"-elgeted a képeket az 1000-ből 1db. Az átlag felhasználó (Mari néni) viszont nem fog ilyet vásárolni. Soha egyetlen darab ilyen és ehez hasonló antenna nem járt nálunk 10 év alatt.
Nem tudom, hogy honnan szeded az info.-kat, amiket itt post-olsz, de én azért írok úgy, ahogy írok, mert alapból utálom a "szakbarbár"-okat legyen szó bármiről. Szeretem ha az átlag felhasználó is megérti amit mondok. Részemről itt zárom a dolgot.
U.I.: "Amiről te beszélsz, az a villámkárokra, komoly túlfeszültségre jellemző hibák. Nem gondolhatod komolyan, hogy nevetséges 5 V és 12 V egy kondenzátoron keresztül találkozni tud."
Te meg nem gondolod komolyan ugye, hogy a "Made in China" beltérikben az alkatrészek bármennyivel is túl vannak méretezve? Egy 10V-os kondi felfújta magát 12V-tól. 1200db készülékben kellett emiatt 2db 1000uF kondit cserélni. Ennyit arról, hogy csak "komoly túlfeszültségre jellemző hibák". Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. Ez a szomorú igazság. Én napi szinten ezzel foglalkozom, te meg egyetlen mondatot ragadtál ki egy másik emberkének szóló válaszomból és most azon lovagolsz.
Ráadásul tévedsz.
Szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest