- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
eTrade #12687 üzenetére
Talán csak a fogalmazás enyhén kioktató stílusa nem nyert osztatlan elismerést.
"de azért is tessék elolvasni alaposan ezt is".
Itt azért általában rutinosabb emberek fórumoznak, akik már arra is rájöttek, hogy bizonyos esetekben jobb a netes rendelés, épp az elállási jog miatt. Néha még annak ellenére is, hogy ugyanazt megvehetném "manuálisan" is.
Másik dolog az olvasási készség. Például tegyük fel, hogy én egy általában precíz fazon vagyok, aki általában alaposan olvas, pláne még ifjúkorában pár év alatt lenyomott egy fél községi könyvtárat. Utána jön valaki egy fórumon, hogy szövegértés, alapos olvasás vagy akármi. Baromi irritáló...
De ez most nem az én vitám szerintem, részemről mindegy is, csak próbálom érzékeltetni, hogy mégis miről lehet szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged