Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
üzenetére
Most néztem, nekem sem játssza le a linkelt ts -t a VLC. Media Player Classic Home Cinema + Haali Media Splitter + CoreAVC + MPA Decoder Filter -el tudom nézni direktben.
Nekem egyenlőre a konvertálásra nem sikerült tökéletes eszközt találni. Ma találtam a DGAVCIndex -et amivel a ts fájlból lehet AviSynth számára videó forrást kreálni, illetve ki tudja szedni a hang sávot. Viszont ha ezután írok egy AviSynth script -et ami ezt a forrást használja akkor a kapott videóban előjönnek hibák amelyek a CoreAVC -nél nincsenek. Lehet hogy CoreAVC -ben fejlettebb a hibajavítás és a vétel gyengesége miatt a ts -ben kimaradtak csomagok vagy hibásak. Ha úgy próbálkozom hogy DirectShowSource -on át CoreAVC -t használok dekódernek akkor a videó rendben van, viszont a hangnál kell sakkozni az időzítéssel mert nem passzol. Lehet előbb újra kellene muxolnom a ts -t mondjuk mkv -be hogy a hang ne legyen alapból elcsúszva és utána ugyanezt megpróbálni. Ti milyen eszközökkel dolgoztok a ts fájlokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann