Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
hali.
Van nekem egy technisat airstar telestick 2 Kép Tunerem. Prímán fogja a jelet, viszont csupán a szoba egyetlenegy pontjáról. (laptop-al próbáltam) A TV és a HTPC természetesen a szoba másik oldalán van...
A kábel rövid, tehát valahogy meg kéne hosszabbítani.A gondom az, hogy az antenna csatlakozója számomra teljesen ismeretlen, arról sincs fogalmam, hogy hogyan kérjem a boltban, vagy hogyan keressek rá a neten...
Van ugyan egy átalakító, ami a koax kábeleken használt csatlakozásra alakítja a az USB kulcson lévő bemenetet, de ezzel sem megyek sokra, lévén az antennát így végképp nem tudom hová dugni...
Gondoltam arra is, hogy veszek egy másik antennát, amin van sima dugó, de igazából nem akarok már rá áldozni, amikor egy kábellel is letudnám a dolgot, plusz ez az antenna teljesen jól bevált, prímán fogja a jelet.
Szóval, tudja valaki, hogy milyen kábelt, illetve csatlakozót kell keresnem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- MCDODO T03 fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann