- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
PikkPukk #3109 üzenetére
Szintén erősen SZVSZ.
Az MTV hozza létre a kimenő adatfolyamot, ezeket a mostani állítgatásokat is ők végzik. Szerintem nem elég az iparági tapasztalat, hogy milyen kép mennyire jó, mert eltérő kódoló eszközök eltérő optimális beállításokkal bírnak. Ezt kell most kikísérletezni.
Valóban, ettől nem lesz jobb a műsor, de szerintem felesleges szekálni az MTV-t, mondj sokkal jobb tartalmat sugárzó magyar csatornát.
A felbontások egész számú változtatása már szerintem rég elmúlt, a mai világban minden eszköz minden ponton csak skáláz. Nekem is fájt ez a felismerés, de ez van, hozzá kell szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged