Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchellow
tag
Helló Cigam!
Téged szoktalak látni beszmacen is
Ott is van egy DVB-T topic, de gondoltam ide is beírom, hátha gyorsabban áramlik így az info.
Egy próbát mindenképpen megérne és már ki is próbáltam volna ha lehetne, de sajnos nem lehet. A MacBook-ról képtelenség feltenni az iMac-re a szoftvert, mert csak egy gépen futhat. Meg kéne venni még egyszer, amit még meg is tennék, ha biztosan tudnám, hogy jobb lesz, de így "látatlanban" nem merem.
Szerintem amúgy nem lenne jobb, mert a MacBook-on akadnak akár fél órák is amíg kifogástalan a minőség, ebből arra következtetek, hogy a jellel lehet valami bibi. De igazából nem tudom, csak tippelek.
iMac-ben ATI Radeon HD 2600 Pro van, de hogy tudja-e hasznosítani valamire a szoftver azt nem tudom.
Van még egy Elgato Turbo.264 stickem, ami pont arra hivatott, hogy x.264 kódolásnál levegye a terhet a prociról, de ez sajnos csak videó átkódolásnál működik, real-timeban nem képes ilyesmire, amit nem is értek, hogy miért nem...
Na, majd még jelentkezem, ha lesz valami fejlemény.
M
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ott is van egy DVB-T topic, de gondoltam ide is beírom, hátha gyorsabban áramlik így az info.
wassermann