Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Huhhh. Csoda történt. Addig bizgeréltem a passzív szobaantennát, hogy kézi hangolásnál elidőzött a 62-es csatornán. És talált is!
Utána áttettem automatikus hangolásra és behangolta 4 szolgáltatást, ATV, HírTV, DunaTV HD, Autonomia.
El tudtam érni közepes jelszintet, bár előfordult hogy kilengett magas jelszintre is.
Rosszabb a jel persze, mint volt a tesztüzemnél. Az adatok persze eléggé ingadoznak, de hasonló.
Pre viterbi: 2,3 e-2 5s: 2,2 e-2 UEC: 0
Pro viterbi: 5,3 e-3 5s: 8,7 e-5 COFDM AGC: - 26Korábban a tesztnél vagy most a 38-as DVB-H esetén pro adatok mind nullák voltak, a pre pedig egy nagyságrenddel jobb volt, e-3, a COFDM is -240 vagy -480.
Volt, hogy bekockásodott a kép, de talán lehet még állítani picit. Vagy tényleg kell antennaerősítő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest