Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Sok-sok éves kihagyás után (munka, házasság, családi élet miegymás,) megint belemerülök a zene világába. Munkámból kifolyólag mostanában tudok hallgatni zenét munkahelyen. Épp most (ma) szerzem be a hozzávalókat DAP és füles (Fiio x3 2gen+RHA MA750). Illetve most ott tartok hogy „régi” zenéimet CD ről flac be konvertálom, stb. Mindenevő vagyok Metál, rock terén még eligazodom. De az „electro” zenei vonalat sokkal nehezebb követni. Még valahol LTJ Bukem/Goldie/Source direct/dom and roland/Slam JR, John Degweed stb. vonalon jó 10-15 éve elakadtam . Néha felmegyek youtube ra de ez nem az igazi, és még az „Instant” pincéjében is megfordultam (Nagymező utcában) 4-5 éve …Ezt minden egyes általam érdekesnek vélt zenei topicba beírom.
Szóval, ha tudnátok Dubstep/D&B/Breackbeat/progressive trance vonalon 2-3 db/év (akár 2010 től számítva) mérvadó (CD-n/veszteségmentes formátumban, ne adjisten nagyon jó minőségű mp3) elérhető válogatás albumot (track listával/előadó), mérvadó előadói albumot? Amin már el tudok indulni melyik scene / vonal érdekel mit keressek. Nagyvonalakban elmondható hogy előnyben részesítem az „instrumentáls” vonalat.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest