Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
Printszkrín
üzenetére
Csak nem a Hegedüs Gyula utcában?
Dede
-
Rive
veterán
Nem, ezt egy számtekbolt kirakatából vakartattam elő - egy VAX3100 memória közvetlen szomszédságából.
A Xeon lapokkal azóta se sikerült semmit se csinálni. Illetve: az egyiken elkezdtem javítani a lepattogzott SMD-ket. Hja, amikor a kazal aljáról kell előbányászni a kincseket, akkor ilyen bizony előfordul
Valami külföldi fórumot esetleg nem tudsz, ahol effélékkel foglalkoznak? -
kraftxld
félisten
Ezt is onnan sikerült kukázni mint multkor azt az 1U-s ibm szerverből bányászott dual xeon lapot? Azzal aztán sikerült vmit csinálni?
-
ALI_G
veterán
belföldön szerintem jó ha van a tieden kívül másik ilyen. De komolyan. Én még nem nagyon hallottam ilyet MO-n. kraftxld-nek talán volt dual tua-s alaplapja, de hogy ilyen azt nemtom. Esetleg keresd emg, ő foglalkozik ilyen komolyabb cuccokkal. Nemrég dual bartonos lapja volt 2 giga rammal. Talán ő legalább meg tudja mondani azt, hogy milyen külföldi fórumon kérj ilyen képet.
Jobbat nemtok. -
Rive
veterán
Naaaa, valaki

-
Rive
veterán
Sehol se rejtőzik ilyen valahol a szerverszoba egyik sötét sarkában

-
Rive
veterán
ASUS TR-DLS dual Tualatin alaplap (jófajta Serverworks chipset, 64 bites PCI slotok, integrált SCSI: minden, mi szem-szájnak ingere
).
A probléma: valami vandál a hátoldalon elszántott néhány vezetéket, ráadásul olyan helyen, hogy nem egyértelmű, melyik vezeték merre ment.
Akinek van ilyen alaplapja, és tudna közeli képet csinálni egy bizonyos részéről, az legyen szíves, írjon egy privátot, levelet, valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Opel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[kép] [kép]](http://www.unitycorp.co.jp/products/370/detail/dual/tr_dls/2.jpg)