- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
Printszkrín #17 üzenetére
Csak nem a Hegedüs Gyula utcában?
Dede -
Rive
veterán
Nem, ezt egy számtekbolt kirakatából vakartattam elő - egy VAX3100 memória közvetlen szomszédságából.
A Xeon lapokkal azóta se sikerült semmit se csinálni. Illetve: az egyiken elkezdtem javítani a lepattogzott SMD-ket. Hja, amikor a kazal aljáról kell előbányászni a kincseket, akkor ilyen bizony előfordul
Valami külföldi fórumot esetleg nem tudsz, ahol effélékkel foglalkoznak? -
kraftxld
félisten
Ezt is onnan sikerült kukázni mint multkor azt az 1U-s ibm szerverből bányászott dual xeon lapot? Azzal aztán sikerült vmit csinálni?
-
ALI_G
veterán
belföldön szerintem jó ha van a tieden kívül másik ilyen. De komolyan. Én még nem nagyon hallottam ilyet MO-n. kraftxld-nek talán volt dual tua-s alaplapja, de hogy ilyen azt nemtom. Esetleg keresd emg, ő foglalkozik ilyen komolyabb cuccokkal. Nemrég dual bartonos lapja volt 2 giga rammal. Talán ő legalább meg tudja mondani azt, hogy milyen külföldi fórumon kérj ilyen képet.
Jobbat nemtok. -
Rive
veterán
Naaaa, valaki
-
Rive
veterán
Sehol se rejtőzik ilyen valahol a szerverszoba egyik sötét sarkában
-
Rive
veterán
ASUS TR-DLS dual Tualatin alaplap (jófajta Serverworks chipset, 64 bites PCI slotok, integrált SCSI: minden, mi szem-szájnak ingere
).
A probléma: valami vandál a hátoldalon elszántott néhány vezetéket, ráadásul olyan helyen, hogy nem egyértelmű, melyik vezeték merre ment.
Akinek van ilyen alaplapja, és tudna közeli képet csinálni egy bizonyos részéről, az legyen szíves, írjon egy privátot, levelet, valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest