Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
válasz
Sk8erPeter #546 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Sikerült végül megoldanom minden problémát. Igazából maradtam az übercartnál, sikerült jól beállítanom, minden úgy működik ahogyan kell. -
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
Csak pár napja próbálgatom a drupal-t. Azt a feladatot kaptam, hogy csináljak egy állatkiegészítőkkel kapcsolatos webshopot. Semmi extra, csak pár kategória, és pár terméket töltsek fel kategóriák szerint.
Amit eddig csináltam:
Telepítettem a drupal 7.22-es változatát windows rendszerre. A magyarítást még telepítés előtt bemásoltam az adott helyre, de sajnos csak az oldal fele lett magyar. Kicsit utána olvasgattam, hogy a Localization Update modullal mindez megoldható és már a telepített moduljaimat is tudom vele magyarosítani. Az adott modul telepítése megtörtént de sajnos nem nagyon tudom, hogyan tudnám magyarosítani ezzel az oldalt.
Telepítettem az übercart nevű modult, és még a hozzá szükséges kiegészítőket. Minden nagyon jól működik, terméket tudok hozzáadni az oldalhoz, azt törölni, és a vásárlás funkció is működik.
Feltöltöttem egy pár terméket, és feladatom lenne még ezeket a termékeket kategorizálni. Kutya eledel, Macska eledel, Kiegészítők. Ezekhez a kategóriákhoz kéne rendelnem a termékeket. Menüpont szerűen szeretném, de sajnos még nem jöttem rá hogyan lehetne. Esetleg valakinek valami tipp? Biztos nagyon egyszerű a megoldás, csak ahogy írtam még kezdő drupal user vagyok.
Utolsó problémám, a megfelelő téma kiválasztása. Nagyon kevés témát "sablon"-t találtam ehhez a verzióhoz, ebben a kategóriában. Esetleg tudtok ajánlani egy oldalt, ahol nagyon jó, használható témákat tudok találni?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest