- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Pont ilyen problémám volt régebben, kérdezősködtem is drupal.hu-n, aztán végül megírtam magamnak a végső megoldást (egy időben igen aktív voltam drupal.hu-n
), de én a Display Suite modult, meg annak valamelyik almodulját telepítve működő megoldást kreáltam, és az adott content type-ra engedélyezni is kellett valamelyik Display Suite layoutot (esetemben elég volt a One Column layout):
http://drupal.hu/forum/egy-field-%C3%A9rt%C3%A9k%C3%A9b%C5%91l-egy-m%C3%A1sik-field-kre%C3%A1l%C3%A1sa-de-hogyan-kell-ezt-tisztess%C3%A9gesen-csin%C3%A1lni/17092#comment-68484ha meg szeretnél ismerkedni kicsit jobban a Display Suite-tal, akkor ezek közül a videók közül érdemes párat megnézegetni, akár még ha csak belepörgetsz is, hogy értsd a lényegét, mire jó a modul:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLwyQygmkPsjgddT0sgK5RFXXin2ZY285XMindenesetre ez a megoldás, amit végül teszteltem, azért nagyon kényelmes, mert nagyon egyszerű (igaz, ahhoz már picit értened kell, hogy egyáltalán mi az a modul, meg hogyan tudsz egy egyszerűt kreálni, bár az alaplépések kb. ugyanazok, mint az itt belinkelt blokkos cuccnál, csak nyilván a blokkra vonatkozó hookok nem kellenek...), meg admin-felületen át tudod húzogatni a többi fieldhez hasonlóan ezt a saját, új fieldet oda, ahova csak szeretnéd (persze csak ha jól csináltad), és szépen, fájlban tartod a kódjaidat, nem adatbázisba beokádva, ahogy a Computed Field esetében lenne.
Szerk.:
ja, és azért NEM érdemes ezt a kódot template.php-ben megírni, mert ez NEM sminkhez kötődő feladat. Ilyesmikre modulban kell megírni a kódot. A template.php-be azok a kódok kerüljenek, amik kifejezetten az adott sminkhez ÉS alapvetően megjelenítési feladatokhoz kötődnek.
Jelen esetben például könnyen elképzelhető, hogy létrehozod ezt a fieldet, de idővel rájössz, hogy az adott smink nem is tetszik, le szeretnéd cserélni valami másikra, mert találtál egy tök jót - na, most az egész kódodat cipelheted át az új smink új template.php-jába. Nem jó, nagyon nem. Már az elején érdemes a jó praktikák szerint csinálni, és jól végiggondolni, minek hol van a helye, hogy ne szívj vele, és ne utólag kelljen rájönnöd számtalan hibádra (mint nekem). Bár nyilván az ilyen elkerülhetetlen, de okos ember más kárán tanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest