Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
Az UltraWebet Drupalhoz szerintem már most felejtsd el, ahogy az ehhez hasonló ingyenes tárhelyeket is (mint az FW, ATW és társai).
Komolytalanok, számtalan dolog tiltva van, többek közt tudtommal az elementáris fontosságú .htaccess fájl használata is.
Az ilyen tárhelyeken legfeljebb bohóckodni lehet, komolyabb célokra nem alkalmasak. Manapság már annyira olcsón lehet saját domaint és tárhelyet kapni, hogy egyszerűen nem éri meg magát szívatnia az embernek ezekkel a nagyon gagyi ingyenes tárhelyekkel.
Esetleg ezt megpróbálhatod (nem tudom, itt kell-e saját domain, de azt regisztrálni szintén megéri, és ára kb. annyi, mint havi egy söré), meg ezt olvasd el.
Ha egyelőre úgysem készült el a saját honlap, akkor telepítsd saját gépedre a webszervert, ennek igen nagy előnye, hogy "offline" is megy, és akkor tesztelgetsz vele, amikor akarsz.
Windows-on IIS-hez használd a Web Platform Installert. (Ha nagyon akarod, XAMPP-ot is felhúzhatsz.)
Linuxhoz pedig LAMPP.=========================
(#249) SecMan : hát most hirtelen nincs ötletem, én úgy emlékszem, törlődnie kellene, de majd lecsekkolom még. Lehet, hogy jogosultsági para, most nem tudom hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest