Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
olivera88
üzenetére
Az UltraWebet Drupalhoz szerintem már most felejtsd el, ahogy az ehhez hasonló ingyenes tárhelyeket is (mint az FW, ATW és társai).
Komolytalanok, számtalan dolog tiltva van, többek közt tudtommal az elementáris fontosságú .htaccess fájl használata is.
Az ilyen tárhelyeken legfeljebb bohóckodni lehet, komolyabb célokra nem alkalmasak. Manapság már annyira olcsón lehet saját domaint és tárhelyet kapni, hogy egyszerűen nem éri meg magát szívatnia az embernek ezekkel a nagyon gagyi ingyenes tárhelyekkel.
Esetleg ezt megpróbálhatod (nem tudom, itt kell-e saját domain, de azt regisztrálni szintén megéri, és ára kb. annyi, mint havi egy söré), meg ezt olvasd el.
Ha egyelőre úgysem készült el a saját honlap, akkor telepítsd saját gépedre a webszervert, ennek igen nagy előnye, hogy "offline" is megy, és akkor tesztelgetsz vele, amikor akarsz.
Windows-on IIS-hez használd a Web Platform Installert. (Ha nagyon akarod, XAMPP-ot is felhúzhatsz.)
Linuxhoz pedig LAMPP.=========================
(#249) SecMan : hát most hirtelen nincs ötletem, én úgy emlékszem, törlődnie kellene, de majd lecsekkolom még. Lehet, hogy jogosultsági para, most nem tudom hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő