Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz olivera88 #250 üzenetére

Az UltraWebet Drupalhoz szerintem már most felejtsd el, ahogy az ehhez hasonló ingyenes tárhelyeket is (mint az FW, ATW és társai).
    Komolytalanok, számtalan dolog tiltva van, többek közt tudtommal az elementáris fontosságú .htaccess fájl használata is.
    Az ilyen tárhelyeken legfeljebb bohóckodni lehet, komolyabb célokra nem alkalmasak. Manapság már annyira olcsón lehet saját domaint és tárhelyet kapni, hogy egyszerűen nem éri meg magát szívatnia az embernek ezekkel a nagyon gagyi ingyenes tárhelyekkel.
    Esetleg ezt megpróbálhatod (nem tudom, itt kell-e saját domain, de azt regisztrálni szintén megéri, és ára kb. annyi, mint havi egy söré), meg ezt olvasd el.
    Ha egyelőre úgysem készült el a saját honlap, akkor telepítsd saját gépedre a webszervert, ennek igen nagy előnye, hogy "offline" is megy, és akkor tesztelgetsz vele, amikor akarsz.
    Windows-on IIS-hez használd a Web Platform Installert. (Ha nagyon akarod, XAMPP-ot is felhúzhatsz.)
    Linuxhoz pedig LAMPP.

=========================

(#249) SecMan : hát most hirtelen nincs ötletem, én úgy emlékszem, törlődnie kellene, de majd lecsekkolom még. Lehet, hogy jogosultsági para, most nem tudom hirtelen.

Új hozzászólás Aktív témák