Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
banggood-on ugyenennyi... ha "külön veszed" a kamera nélküli modellt és a távirányítót... nettó 23$ & 12$
Sőt tovább megyek, ha ott 2 külön csomagként veszed, akkor még pont a 22€-s ÁFA-vámhatár alatt leszel így tuti nem lesz vámfizetés!
23$<22€
~6.440 Ft & ~6.820 Ft[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
vegyszer
addikt
Javítsátok ki, de a WiFi-s sportkamera hatóságnak jóval a quadcopterek hatótávján belülre van tervezve. Az meg úgy eléggé puritán FVP, hogy 5-10m után jelet veszít...
Ezért húzták le anno a Syma X5SW-t is.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Peaceliker
addikt
gimbalnál a súly a kérdéses, ha a gép sokat tud emelni, akkor nem nagy macera. A hajtás mi lesz? 2/3 kis bl motor vagy sima servó? Ha 2 szervó mondjuk, akkor legtöbb FC tudja vezérelni (mondjuk cc3d, az olcsó is) és akkor abba nem kell sok pénzt beletenni. Ha bl motor, akkor oda vezérlő is kell.
Mi van meg eddig a gépből?"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
Akkor vmi 450 es vagy nagyobb gép lesz?
cc3d maga 2 szervót tud max kezelni quad gépen (hexánál egyet sem). Akkor ha szervós gimbal vezérlő külön nem kell, viszont az fontos, hogy openpilot legyen majd rajta, mert cleanflight tal ez a funkció (egyelőre) nem megy.
"Oh my Goa'uld!"
-
-
Teréz Atya
senior tag
Hát jah, nagyon szenvedtek, hogy a CX-10-et átbrendeljék.
Még nem volt lehetőségem felnyitni, de az FCB-n is olvasható hogy "CX-10"
Amúgy a H8 mini-nél is elöl van a piros, hátul meg a kék. Az Ominusnál elöl a színes, hátul a fehér.
CX-10-nél meg hátul piros, elöl kék.
Aztán szokja meg mindenki, hogy minek hol az eleje meg a háta.@ Akos_512 Hmm, mivel nekem mar annyi toltokabelem van, hogy lassan pulovert fonhatok belole ilyet meg nem rendeltem. Filleres, cucc, es egy 150-es akksi akkorat nem pukkan mint egy 1200-as. Biztonsag kedveert valami nem egheto cuccon toltenem az akkukat. Az emlitett 1200-as is akkor fustot csinalt, h egy 4X4-es szobat is siman megtelitett volna.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Duck sidious
csendes tag
Nekem a szomszed neni (90 eves) volt erdeklodo....
kint allok a haz elott egy kis parkban kameraval......es valami marhara zummog....... odajott az oreglany es vadul elkezdte nezni az eget....majd megkerdezte hogy ez milyen alat..vagy dongo...vagy mifene...
Mire en mutattam hogy nem fent az egben hanem lent a fuben.... mire egy marha nagyot ugrott...szegenykem a fraszt kapta...mikor a pakett dron felugrott a szemevel egy magassagba.....
utanna beleszalltam a tenyerebe nezegette mint a kisjezust a bucsuba.....hehe -
Teréz Atya
senior tag
Wehh, amikor a tracking numberes kopterem szallitasi torturajat csekkotam derult ki h az egy honapos szallitasi idobol 3 (harom, ba*meg!!!) nap alatt eljutott kinabol svedorszagba a kopterem.
Az osszes tobbi idot az Eu-n beluli postai szallitas es a vamon b*zulas vitte el.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz tvamos #59213 üzenetére
Ezt a cikket is Jackal írta. Nem tudod megkerülni. . . Viszont ez a drón nem az a drón.Valamint ehhez kb semmi sincs, azaz csak a telefonoddal megy és kész, (tehát kamu az RTF a címben!!) viszont kicsivel többért ugyanott van a valódi RTF kontrollerrel együtt. 79 euró helyett 85-ért.
Ha már range extender. Ne rendeljetek kintről xiaomi repeater/extendert, mert az eustocknál 2600-ért van azonnal, magyar garral! Másnapra. Én négyet vettem, kettő már üzemel, egyet kint próbáltam power bankról. Elég jó. A 300m sztem nettó marhaság, de nem olyan rossz. 50m-ig teszteltem, addig kiváló jelerőssége volt.
[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #59223 üzenetére
Most úgy látom, gyűjtenem kell egy Hubsan 501-re. Ez tudja a follow me módot, meg minden. Vagy az 507 tudja ugyan ezt? Olyan piszok sokféle van, és akkor még azoknak mindenféle verziója, hogy A, M, Air, meg mittudom én mi... És ez csak a Hubsan, de van ez a JJRC blue crab, meg elfie...
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Jackal2
senior tag
válasz tvamos #59213 üzenetére
Azt is én írtam, szerintem nem érdemes megvenni már a H507A-t, mert a H216 kb. ugyanabban az árban van és jobb a kamerája.
Amit Geller említ az kicsit sántít, az RTF=ready to fly, abszolút megáll, az egy dolog, hogy fizikai távval vagy nem fizikai távval irányítod, ez filozófia kérdése. A H216A-hoz viszont biztosan van távirányító, tehát az minden értelemben RTF.
Elvileg Xiaomi 300M range extrenderrel szokták ezeknek a hatótávját kitolni, az olyan 300 méter de attól még a lag megmarad.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz tvamos #59223 üzenetére
Sajnos ezek a kritériumok eléggé megdobják az árat. A selfie módról azt kell tudni, hogy akkor lesz jó a kép, ha van, ami stabilizálja a kamerát, különben a remegés miatt bemosódik vagy ferde lesz, ez pedig már a DJI vadászterülete.
-
Jackal2
senior tag
válasz tvamos #59251 üzenetére
Csak a szokásos helyen nézelődj:
- Hubsan H501 S teszt
- Hubsan H501 C
- H216A
- Hubsan H501 M
- Hubsan H501S bemutatóAz M-et és a C-t skippelném. Egyébként pont van nálam egy H501S, és tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz tvamos #62355 üzenetére
Gimball? Rá rakod a kamerát először. Áram alá rakod, és kb ennyi. Legalábbis, a walkera 2d ilyen volt. Annyi, hogy ha nem volt rajta súly (kamera), akkor ideges lett. Kicsit rángatózott. De, ahogy érezte a kamcsit, máris felvidult, és tette a dolgát. De, hol van a akamerád? Gondolom, nem az fpv-nek szánt izét akarod rá pakolni? Me azé megsértődik ám!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #62382 üzenetére
Sikerult osszedugni a TX-et a kameraval, szepen melegszik is minden. Tudom allitgatni a csatornat,meg a sugarzasi teljesitmenyt. Meg is jegyzi a TX a beallitott ertekeket.
Sajnos az ROTG01-egyel semmi keppen nem akar osszetanulni, hiaba nyomkodom a gombot a vevon, meg kuhuzom, bedugom, kapcsolgatom a tapot mindenfele, de semmi. Csak fekete kep van a mobilon.
Mi lehet a baja?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest