Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz atus72 #51206 üzenetére
jah igen, vágom már.
viszont ha újra küldik és megfogják, akkor arra nem lesz vám, ugyanis 0 ba került neked, mondhatni garanciális ügyintézés...és persze marha lassan de ugyan annyiba lesz nálad a töltő mint amúgy ha egyből azt küldik.(#51209) Jackal2
egy racer sztem gyorsabb 5 colon, hacsak nem bazi nehéz és vagy nem jó prop van rajta stb...de menjen 100al, akkor sem értem miért/mikor kellhet 10mp ig tolni a fruttit
ahogy vissza néztem a maiden dvr em, ott google szerinti 80m-t max 4mp alatt ette meg, 40-50% gázon, de tán még emelkedett is. Ehhez mérten mondom, hogy nekem ha 10mp ig jól bedöntve megyek el magamtól akkor sztem nem lesz kép"Oh my Goa'uld!"
-
Geller72
veterán
válasz atus72 #51206 üzenetére
Ezt csak egyféleképpen tudod kivédeni. Ha visszaküldöd a terméket. ekkor egy doksid lesz arról, hogy visszaküldted a terméket. Ez arra jó, hogy ha küldik a másikat, és vámoláshoz bekérik a doksikat, akkor te ezt benyújtod és ez alapján mentesülsz az újabb vámolás alól. Nem kitalált dolog, nem egyszer jártam így ebayen és működik.
Ha meg nem pipálod ki a tax insurancét, csak hogy spórolj pár dolcsit, akkor a BG joggal utasítja el az ez irányú kérésed. Ha paypallel fizettél, akkor ott lehet kérni visszaküldéshez térítést. Szépen meg kell indokolni és megadják. . Kapsz egy labelt és a címke, valamint a kísérő okirat elég a második vámoláshoz. Kommentben meg nem hirdetünk, mert cumi lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik