- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
syler123 #37876 üzenetére
Ha rám hallgatsz, leveszed a motor döntést... Semmi értelme, egy régi próbálkozás gyorsabb tempóra, ma már senki sem használja.
Ha meg nem veszed le, akkor menni fog előre. Ennyi.Más, a wizardon nem az önzárós anya volt a probléma, hanem a szutyok prop, ami tuti nem Kingkong.
Ma jött Kingkong másik szet prop, ennek magasabb a közepe, így teljesen jól rá lehet húzni a csavart.
A másik fura, hogy kézzel megpörgetve olyan finoman forog, nulla vibráció a vázon.
Komolyan durva érzés, hogy semmit nem érezni. Nem akartam elhinni, vissza raktam a másik propot, és pörgetve érezni a vázon rezonanciát... -
popi1987
csendes tag
válasz
syler123 #37876 üzenetére
Setup fülön láthatod, hogy melyik irányba van megdőlve, így jobban tudod korrigálni.
1. tedd a gépet egy vízszintes felületre
2. nézz rá a Setup fülön, hogy merre dől - próbálgasd kicsit megmozgatni
3. állítgasd a configuration fülön ( előtte jegyezd meg, hogy volt eredetileg )
4. ismételd, amíg vízszintes felületre téve nem dől a virtuális gép hátrafelé ( 10 fokot )én most pont levettem a motor döntőket, igazából anélkül is teljesen jó szvsz. ( ezzel kapcsolatban ellenőrizd, hogy meg vannak-e jól húzva a csavarok, mert nekem az egyik motor elengedett repülés közben - a többi már kitalálható... )
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest