- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TromF
tag
válasz
Teréz Atya #23818 üzenetére
Tudomasom szerint probaltak elerni a gyereket a patch miatt, de nem foglalkozik vele, a githubja evek ota nem volt frissitve. Szerintem mar az i6s 18 csatornasitasa az erdekes project inkabb, nem a kifuto termek foltozasa. Bar azt nem ertem mas miert nem probalta meg ertelmezni a forraskodot.
En meg nem vettem eszre hibat az uj fw-vel, de csak 1 vevovel van parositva. A telemetria akkuszintje nem volt jo, de en konfiguraltam el. Minden, amire vagytam, javitva lett, megpedig van trim funkcio - ez kell hogy ne csak multik mukodjenek vele, van csatorna mix, es van asszem 5 memoriahely.
X380 milyen protokolt hasznal, AFHDS-t? Azom van itthon, majd szetszedem, megprobalom beparositani. -
Allien
veterán
válasz
Szabad kérdeznem, hányszor reptetted a V911-t 3x?
Arra inkább vennék egy egyszerü vltoys távot, oszt csókolom, mert mégis csak 4 csatornás JÁTÉK helikopter...
-
Márton
nagyúr
válasz
milyen bugja van? kritikus?
nekem is tgy-i6 van és terveztem a 10ch upgrade-et, ám csak ha megbízható
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest