- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
1.: Egy USB-s capture cardra van szükséged, persze csak akkor, ha a telefonod támogatja az OTG-t.
Pl. Ebben UTV007-es chip van.
A késleltetéssel itt is gondok lesznek, szóval Neked is: "Élőkép"-re jó, Rotor Riotos állatkodásra nem.2.: Az új Symák, illetve a pár hete akciósan is árult Cheerson CX33-masban jól működik a baro-szenzor. De a gép repülési képességeit agyonveri minden ilyen megoldás. Értsd.: A gép stabil, nyugodt, de el lehet felejteni a cikázást, trükközést.
3.: -
4.: -
!!!Gyári állapotban!!!
Az X1 erősebb, az X251 jobb. Az előbbi egy musce-car, az utóbbi egy sportkocsi.
Az X1-hez toy grade távirányító jár, az X251-hez hobby grade.
!!!DE!!!
Bár elsőre vita nélküli trónfosztónak ígérkezett, az X251 vonzereje elég sokat kopott az utóbbi hetekben (Acro helyett rattitude, carbon helyett gagyi műa. leszállótalpak).
Ha az X1-eshez sikerül egy normális távot passzítani (pl. Devo7e), hirtelen nem is olyan egyértelmű a döntés.Ha elsősorban kamera-hordozónak kell, akkor én még Devo nélkül is az X1-et választanám: Erősebb, nehezebb(stabilabb), szabvány propokat és prop-felfogatást használ, nem csak a saját akkuját eszi és tuningolható 3S-re (később meg úgyis veszel egy Devot).
Ha általános célra, out-of-the-box kell egy gép akkor az X251 a nyerő. -
TromF
tag
1) 5.8 analog jel, kellene egy ad atalakito a telefonodra, magyarul video bemenet. En meg ilyet nem lattam, ha van is, nem elterjedt jelenleg. Nekem az fpv egy 20 dollaros 7" eredetileg fejtamla TV-rol megy minden gond nelkul, igenyesen felfogatva.
Szafec: Jackal linkje jobb, ugy az ado es a kabel egyben van, olcsobb ugy. -
Jackal2
senior tag
Ok, szóval, ha 330-360-ban gondolkodsz, akkor nem tudsz kijönni 50 rongyból. Két lehetőséged van:
- DJI Phantom 3 (170 körül)
- Cheerson CX-20-XK Detect X380-Upair Chase vonal (meg minden ami nem DJI) (120-130 körül)Vagy építesz egyet.
50-ből kijön:
- XK X251 vagy JJRC X1 + Runcam HD, erre tudsz tenni AV kimeneten FPV adót és a gép is elbírja. EZ kb. 50 és brushless, + akksik (én az XK-t venném, meg egy pár Nanotech 950es akksit)Ezt meg rárakhatod egy FPV megjelenítőre, ami plusz költség.
Csak brushlessben van értelme gondolkodni, semmi másban
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest