- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
90/100-as (e autos) tempoban minden auto eco. M52B28. Ilyenkor elvagyok 6,5-7 literrrel is persze de mikor megyek igy? Palyan haladni szeretne az ember ergo tempomat es ora szerinti 140. Ez nalam gps 137kmh. Itt mar 9 Liter. A vicc, hogy 2. auton (jo ideje mar) pont a mostani ua. arak miatt gondolkodtam el es a varosi fogyasztas miatt.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
Ertem mirol irsz. Igaz en BMW vonalon mozogtam mindig. 16. eve tartok fent egy E39 M sport manual 28i -t. ~200 lo "csak" (mihez kepest ugye) viszont mivel csak 1450 kilo es a futomu az mai sztenderd szerint is borzasztoan jo ezert mind mai napig elmeny beleulni es vezetni.
@#9Hadeska22 Na igen. Nekem atlag 9 liter, de CSAK a varos az 12-13L. Azert ilyenkor nem oszinte mar a mosolyom. Lassan ott tartunk(tartok) hogy 100km varos 10 ezer forintomba kerul... azert na.
Meg szerencse, hogy sor6 benzin
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elvittem idén utolsó körére az autót. Gondoltam gurulok kicsit a városban. Tiszta idő, van 7 fok, napon talán 10 is....
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest