Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
Van DC-s topik és én nem tudtam rólla?
Itt látom pörögnek a fogaskerekek
Amúgy Sirandrish-nak igaza van!
Én feltétel nélkül szeretem a DC-t mai napig 3db-al rendelkezem, egy Gyári(még nem volt használva, csak karban van szépen tartva), és 2 moddolt(mindkettőben: Chip, tuningolt ventik, jobb GD-rom és felújított controller portok vannak)
Ezt csak kivágtam ide, hogy felnézhess rám, azt én már xboxklubb-on kitárgyaltam, hogy miben jobb mint egy ps2, igaz nem mindent használtak ki a fejlesztők.(ha szeretnéd leírom neked is), amúgy az első hozzászólás ilyen átírt wiki-s de a ram-ot jól számoltad ki

Gondolom nem tudod mi az a VMU, és azt sem, és hogy az első rev. vízhűtéssel jött, arról meg nem is beszélek, hogy a játékok között olyanokat említessz, amik igaz népszerűek voltak de abból ha 3db mutatja be az erőt amit a DC képvisel!
És ami nagyon marja a szemem: Sonic Adventure
s2 az s nélkül,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest