Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Kobe
veterán
100 ropi a részekért ? csak nehogy behajtsa valaki a burzsuj fejeden
amugy ha dobsz egy listát arról mi hiányzik, segíthetek felkutatni
[Szerkesztve] -
202
csendes tag
Hali!
Igen eladó lesz!!! -
202
csendes tag
Hali !
Komoly elhatározásra jutottam . Mivel nekem fontos a Dragonball ( és ezt senki nem hiszi el ) én pedig bisztos vagyok benne , hogy valakinek megvan szinkronosan az összes . Ezért a hiányzó részekért 100k-t kínálok + az ha kész lesz az összes DVD , akkor ebből is kap 1 példányt . -
Kobe
veterán
ööö...izé...milyen minőség amit megcsináltál ? létezik e magyar dvd rip ?
előre is kösz -
-
Jégkokó
veterán
Miért nem csinálod azt,hogy feldarabolod őket 14 megás file ok ra és igy rakod fel két külön tárhelyre.De szerintem valami sms webes megoldás se lenne rossz hogy 200 ft ért le lehessen tölteni a szinkronos részeket.Nekem is van egy pár rész amit valaki belinkelt oldalt és letöltöttem de a többsége sajnos német nyelvű, de viszont ezeket a részeket soha nem láttam a tv ben
-
202
csendes tag
Szia !
A válasz nagyon egyszerű . Az ATW tárhely csak 500 Mb , egy teljes rész pedig kb 780 Mb . De ha annyira érdekel meglehet vásárolni az összes DVD-t ha kész lesz mind . Már megvan az összes DVD-borító és a lemezborító is . Lehet , hogy félreérthető voltam , ezzel a két kis részlettel azt akartam mondani , hogy szerintem a szinkronos rész sokkal jobb mint a feliratos . Nem minőségileg dondolom , de hiányzik belőle a ''feeling'' . Amikor ezeket a részeket nézem , nem gondolok vissza a múltra , hogy mennyire siettem haza a suliból , hogy megnézhessem a következő részeket . Szerintem ezzel nem csak én voltam így . Szóval nagyon szeretném megszerezni a többi szinkronokat is . És talán ha összefognánk ( mindenkire vonatkozik aki szereti a DBZ-t ) írhatnánk egy petíciót az RTL-nek hogy a szinkronokat meg lehessen vásárolni . Mert szerintem a magyar szinkronért csak nem kell jogdíjat fizetni . -
202
csendes tag
Hali !
Mégegyszer bocsi , hogy nem volt elérhető a link . Az ATW-nek nem tetszett a videó kiterjesztésű file .
Tehát mégyszer a szinkronos link , a rar-t át kell nevezni vob-ra vagy mpg-re .: Bővebben: link
A feliratos link csak holnap reggel lesz elérhető . Ennél a rar-t iso-ra kell átnevezni és már lehet is mount-olni a Daemon-ba , vagy valami más virtuális meghajtóba . Bővebben: link -
202
csendes tag
Sziasztok !
A szinkronos link már él . De egy másik címen lehet elérni : Bővebben: link
A feliratos rész csak holnap reggeltől lesz elérhető .
A rar file-t nem kell kicsomagolni csak át kell nevezni vob-ra , vagy mpg-re . -
202
csendes tag
Bocsi mindenkinek !
Nem én töröltem le a linket . Nem tudom mi van . Én sem értem . Talán a Vob formátum nem tetszett az ATW-nek . Hétvégére csinálok egy másik linket , és a feliratossal együtt fent lesz . -
202
csendes tag
válasz
Kovacsgabor #22 üzenetére
Szia !
Köszi a segítséget , de sajna DC++-on sincs meg senkinek . Úgy gondolom , hogy egy lóvés apuka kifizette a jogdíjat az RTL-nek és megvette a fiának az egész sorozatot VHS-en . Sajnos még erre a kérdésre sem voltak hajlandóak válaszolni . Pedig ezen az úton el lehetett volna indulni . Szóval bunkók voltak velem bent . Na mindegy . De viszont lehet az is , hogy az a 15 szinkron az RTL-től szivárgott ki valahogy . Fogalmam sincs . -
202
csendes tag
-
Kovacsgabor
tag
nézd meg dc++-szal! ha van ilyen, akkor a mátrix, vagy a koli hubon tuti megvan valakinek.
-
PowerMan
csendes tag
Isten VAGY!!!
Végre egy értelmes topik. -
Tomoty
senior tag
Végre!!!
Hazaérkeztem! Itt az én Mekkám.
DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z DragonBall Z -
Zoty@
aktív tag
Ez nagyon jó, nem is tudtam hogy van még!!!!!!!!!!!!!
BOLDOG VAGYOK -
illusiON
őstag
ezt inkább LOTR-nak mondd
-
202
csendes tag
Köszönöm . Mi az , hogy ! Nagyon is !
Örülök , hogy tetszett . De sajna szinkrom még nincs. Voltam az RTL-nél is , de csak kiröhögtek . Ezért bosszúból elloptam az RTL-es DVD-ről a menüt . Persze ez titok
. Amit ígertem sajnos nem tudom betartani , de csak 1 napot fogy csúszni a feliratos részlet .
-
202
csendes tag
Hali !
Szomorú vagyok , sajna senki nem tud nekem segíteni .
Itt egy link , hogy komolyan gondoltam az egészet . Egy kisebb videó a DVD-ről . Kb 2 perc . És ilyen minőségben megvan 137-ig . SZINKRONCSÚSZÁS NÉLKÜL !!! Ez a link holnap reggeltől él majd remélem . Holnapután meg egy feliratos részt is linkelni fogok .
Bővebben: link -
202
csendes tag
Hali!
Igen letezik 137 felett is magyar szinkron 15 db de azoknak nem tul jo minosege...
Azert gondoltam hogy valakinek meglehet az osszes, hogy ezeket a reszeket mar nem adtak le.... -
itt nézz körül Bővebben: link a 137.részen felül még van szinkronos vhol 260-270. körül
-
202
csendes tag
Sziasztok !
DragonBall Z magyar szinkont keresek 138-291-ig .
Elhatároztam , hogy megcsinálom a DragonBall Z-et DVD-n . Már kész is van 22 db vagyis 132 rész a 291-ből ( 6 részt tettem rá egy DVD-re ) . De sajnos nem tudom folytatni mert nincs szinkronom csak 137-ig. Japánul , magyar felirattal meg nem az igazi . Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném . Fizetnék is érte ha arrol lenne szó . Nagyon szeretném befelyezni a munkámat
.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest