Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
krissz100
üzenetére
Settings / Game and Controls / Metric Power és Metric Speed and Weight legyen "ON"-ra állítva.
Más: a bet and race-nél szerintem az van, hogy mindenki a saját tétjével versenyez, tehát lehet, hogy én 60-at teszek, de a másik csak 12-t, mégis összeereszt minket. (Ezt az éjjeli játékokból gondolom, amikor pár másodperc mire talál ellenfelet.) Persze aki nyer az a saját tétjét nyeri, és aki veszít az a saját tétjét veszíti el.
Viszont máig nem értem, hogy lvl8-on 1/4 mérföldön hogy mernek 9.5-öt tudó autóval próbálkozni (nem elrontott váltás, ennyit tud az autó). Én 8.1-es idővel is csak félve néztem be, és ki is kaptam egy csomószor, most 7.980-8.020 közötti idővel van az, hogy nyerek 19-et a 20-ból.
-
F-ECT$
titán
válasz
krissz100
üzenetére
Téli extra "ajándék", azaz meg kell érte küzdeni, de ha levered az ellenfeleket, akkor megkapod. Vagy meg is lehet venni 20000 rp-ért.
Ha meg akarod nyerni, akkor level 2, 4, 6, 8-on kell megvered az aktuális gépi ellenfeleket úgy, hogy a kocsid is max level 2, 4, 6, 8-as. Az utolsóhoz nekem fullos Murciealgo kellett, de Tune nélkül le bírtam verni. (Igaz kb 10-ből 1x győztem.)

-
_stick_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő