Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Drag Racing 4x4-gyel játszik valakit? Egyelőre megvan a Touareg lvl5-re fejlesztve, a kérdés, hogy melyik kocsival érdemes tovább menni. Max 1 kocsit szeretnék még fejleszteni, amivel a Career végigjátszható, és utána legalább az egyik távon versenyképes a max szintű Tournamenteken is. Melyik kocsi jó erre?
-
F-ECT$
titán
válasz
RetekMester
üzenetére
Szerintem Murci-t vegyél, az elég lvl8 végéig.
-
F-ECT$
titán
válasz
ricsko1234
üzenetére
Az a fő baj ezzel a játékkal, hogy minden szintre és távra megvan a "tuti" autó, ha nem azzal mész, akkor esélyed sincs. Persze a gépi ellenfelek ellen és face 2 face-ben lehet mással is menni, de a pro ligában egy idő után már csak 1 kocsival lehet általában érvényesülni.
Ahhoz meg rohadt sokat kell játszani, hogy mindenféle kocsit megvegyél, így inkább érdemes utána olvasni, hogy milyen kocsikkal lehet elérni a lvl10-et, aztán ha ott összegyűjtöttél egy kis pénzt, akkor érdemes visszamenni, és a kisebb szintekre is összerakni egy "tuti" kocsit.
-
F-ECT$
titán
válasz
ricsko1234
üzenetére
Gondolom ez Face to Face, ajánlom, hogy próbáld ki a Pro Ligát, majd ott elkenik a szádat

-
F-ECT$
titán
Mentem egy pár kört a beállításokkal, egyelőre 7.536-ig jutottam, köszi

Viszont az mitől van, hogy mindent kb ugyanúgy csinálva néha 7.53x-et, néha 7.56x-et megyek vele
Elrontok valamit, vagy ekkora szórás benne van? Kitapasztaltad, hogy milyen fordulatnál kell nitrózni és milyennél váltani, hogy "tuti" meglegyen a 7.53x-es idő?1/2-ben mit mentél vele?
-
F-ECT$
titán
Levertem az összes Career bosst, de a Profile / Trophies -ben nem adta meg az Achiever-t (amihez elvileg az kell, hogy: "Beat all single career bosses"). Nektek megadta?
-
F-ECT$
titán
Mennyi hiányzik még a full tuninghoz?
Az 1/4-es időd tényleg nem túl jó, mert én lvl9-en már 7.865-nél járok, és lvl10-en meg 7.6 alá kellene menni. Persze F2F-re jó ez 7.7-es idő is.
1/2-n én 12.0 körül járok lvl9-en, de ahogy nézem a fórumokat és listákat lvl10-en meg 11.3 alá kellene menni, ha a Pro League-ben is sikeres szeretnél lenni.
Mondjuk ha megvan a fullos Henessy, akkor már csak a gyűjtőszenvedély miatt érdemes pénzt és rp-t gyűjteni, hiszen másra úgysem tudod elkölteni.
-
F-ECT$
titán
Mennyibe fájt felhúzni lvl9-ről felhúzni fullra?
Az, hogy a kezdeti Pro League alapján a Henessy a leggyorsabb nem feltétlenül jelenti azt, hogy a későbbiekben is az a nyerő. Lvl9-en eleinte én is szinte csak Henessyt láttam, aztán ahogy jutottam feljebb a ranglétrán, úgy jöttek be az Aero-k.
Mondjuk ezeken a szinteken már egy jó tune nélkül nem sokra lehet menni...
-
F-ECT$
titán
Köszi, nem bírtam tovább, megvettem a Henessyt. Face to Face-re jó, de azért van jobb választás lvl9-re 1-2 Pro League verseny alapján.
Egyelőre 4.5M-ba került és talán 2-3000 körüli RP-be, de a F2F versenyeket nyerem vele, így gyorsan be fogja hozni az árát. Ahogy nézem még kell jópár óra mire meglesz a full tuningra a pénz, előtte meg úgysem lesz érdemes átmenni lvl10-re vele.
-
F-ECT$
titán
válasz
krissz100
üzenetére
Settings / Game and Controls / Metric Power és Metric Speed and Weight legyen "ON"-ra állítva.
Más: a bet and race-nél szerintem az van, hogy mindenki a saját tétjével versenyez, tehát lehet, hogy én 60-at teszek, de a másik csak 12-t, mégis összeereszt minket. (Ezt az éjjeli játékokból gondolom, amikor pár másodperc mire talál ellenfelet.) Persze aki nyer az a saját tétjét nyeri, és aki veszít az a saját tétjét veszíti el.
Viszont máig nem értem, hogy lvl8-on 1/4 mérföldön hogy mernek 9.5-öt tudó autóval próbálkozni (nem elrontott váltás, ennyit tud az autó). Én 8.1-es idővel is csak félve néztem be, és ki is kaptam egy csomószor, most 7.980-8.020 közötti idővel van az, hogy nyerek 19-et a 20-ból.
-
F-ECT$
titán
válasz
krissz100
üzenetére
Téli extra "ajándék", azaz meg kell érte küzdeni, de ha levered az ellenfeleket, akkor megkapod. Vagy meg is lehet venni 20000 rp-ért.
Ha meg akarod nyerni, akkor level 2, 4, 6, 8-on kell megvered az aktuális gépi ellenfeleket úgy, hogy a kocsid is max level 2, 4, 6, 8-as. Az utolsóhoz nekem fullos Murciealgo kellett, de Tune nélkül le bírtam verni. (Igaz kb 10-ből 1x győztem.)

-
F-ECT$
titán
De. De gondolom lvl9-re is van olyan upgrade és tune beállítás, amivel a karrier hozható. Nem tervezek ott pénzt és rp-t gyűjteni egyelőre, mert lvl8-on óránként összejön kb 1M pénz és 1000 rp vagy 200E pénz és 5000 rp. Így a lvl9-et csak teljesíteni szeretném, és majd lvl10-en hozok össze ismét egy jó kocsit.
-
F-ECT$
titán
Volt egy nagy frissítés novemberben(?), amikor is kikerült egy pár autó, de aki anno megvette, annak megmaradt.
Egyébként nézelődök most a neten is, hogy mi merre hány méter lvl9-en és lvl10-en, de szinte mindenhol a frissítés előtti infók vannak, a fórumok is be vannak halva, és a youtube-on is főleg még régi, 2nd geares taktikákról vannak videók.
-
F-ECT$
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Köszi. És lvl 10-re mi most a "legjobb"? A nagy patch előtt a Henessy-t mondták, még mindig az a nyerő?
-
F-ECT$
titán
válasz
czundermák
üzenetére
Köszi. Lvl 9-re és/vagy 10-re van autó javaslatod?
-
F-ECT$
titán
válasz
czundermák
üzenetére
A CCX nekem is megvan: megéri tuningolni vagy zsákutca?
-
F-ECT$
titán
Van egy fullos Murcielagom, sikerült is levinni 8.0 alá az 1/4 mérföldes időmet. Lassan gyűlik a pénzem is, így felmerült bennem a kérdés, hogy hány autót kell még vennem? Elég 1 autó, amivel meg tudom csinálni a lvl9-es karrier módot, majd fullra tuningolva jó lesz lvl10-re is, vagy mindenképp 2 autó kell?
Ha 1 autó is elég, akkor melyik az, illetve ha 2 kell, akkor melyik kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- Formula-1 humoros
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elrontok valamit, vagy ekkora szórás benne van? Kitapasztaltad, hogy milyen fordulatnál kell nitrózni és milyennél váltani, hogy "tuti" meglegyen a 7.53x-es idő?