Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak valami root backuppal tudod megcsinálni, pl. Titanium Backup ROOT. Ha szerencséd van és a mostani telefonod nem rootolt, talán akkor is ki tudja menteni a My Backup (30 napig ingyenes). Ezek után átrakod az SD kártyát (vagy klónozod) az új telefonodba, telepíted azon is a programot és visszaállítod a játékot.
-
madmike
őstag
a 7es szintig nem kell a beállításokkal foglalkozni. alapon is meg lehet verni az ellenfeleket.
Rp-t quick race-ben a Boss testtel (van negyed és fél mérföld is) lehet kereseni 1-2.000-et. Amugy én multiplayerben drivers battle-t szoktam nyomni, ott is viszonylag gyorsan lehet pénzt és rp-t gyüjtögetni. -
madmike
őstag
Szerintem Nissan Gt-r jo lesz az 5- szintre. A novitec a 7. szinthez fog kelleni,mert ott az 1 mérföldes versenyt, csak egy full tuning noviteccel lehet abszolválni, olvass kicsit vissza, pár napja erről dumáltunk. Arra kell majd egy rakat rp, ezért nem érdemes addig rp-t költeni.
-
madmike
őstag
igen. én mindig ugy tuningoltam (egészen a 7. szintig), hogy csak addig tuningoltam az autókat, amig nem kell rp-t is fizetni. többnyire egy szinttel alacsonyabb alapu kocsival le lehet nyomni az adott szintet. pl az 5ös szinthez kezdj el tuningolni egy 4as szintüt, azt rp költés nélkül egy erős 5ös szintű kocsivá tudod varázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- OLED monitor topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobilinternet
- Hálózati / IP kamera
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest