- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
A költözés (céges) egyre biztosabbnak tűnik, saját költözésünk (ház eladás) még sehogy sem áll.
Sikerült ráfutnom egy aknára, Magyar Posta fejléccel beúszott egy spam, és egy külföldi csomag beérkezése előtt (fél órával a házhoz szállítás előtt) vámra hivatkozva lóvét kért tőlem.
Én állat nem nyitottam le a feladó e-mail címét, és utaltam volna (kártya adatok egy gombnyomás ugye) mire kaptam egy sms-t a banktól, hogy most tiltották le a kártyámat visszaélés gyanúval.
Fain, öreg koromra hülyülök el??
Gyerek jól van, lassan visszaállunk a lovaglásra, balett egyenlőre még megy, de húzza a száját.
Mama kitalálta hogy szét kellene verni a fenti fürdőszobát, ami szerintem 2,5-3mft között valahol, mondtam hogy előtte talán prióban a lenti bejárati ajtót kellene kicserélni, mert az a 2018-as nagy cserénél kimaradt.
Illetve a fenti fürdőben lévő fa tetőablakot is ki kellene cserélni, mert az mellett is húz a hideg.
Ezeket leszámítva minden fasza, idén kitalálta hogy menjünk el vmi extrább helyre, így naponta nézegeti Tenerifét, illetve a fapadosok árait.
Matiz egyenlőre bírja, kíváncsi leszek hogy a napi 60km ingázáshoz mit fog szólni.
Tipot nem akarom erre befogni, havi 1080km elméletileg a bejárás háztól a melóhelyig, és vissza.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest