Aktív témák

• Dr.Zoo

őstag

A költözés (céges) egyre biztosabbnak tűnik, saját költözésünk (ház eladás) még sehogy sem áll.
    Sikerült ráfutnom egy aknára, Magyar Posta fejléccel beúszott egy spam, és egy külföldi csomag beérkezése előtt (fél órával a házhoz szállítás előtt) vámra hivatkozva lóvét kért tőlem.
    Én állat nem nyitottam le a feladó e-mail címét, és utaltam volna (kártya adatok egy gombnyomás ugye) mire kaptam egy sms-t a banktól, hogy most tiltották le a kártyámat visszaélés gyanúval.
    Fain, öreg koromra hülyülök el?? :U :(((
    Gyerek jól van, lassan visszaállunk a lovaglásra, balett egyenlőre még megy, de húzza a száját.
    Mama kitalálta hogy szét kellene verni a fenti fürdőszobát, ami szerintem 2,5-3mft között valahol, mondtam hogy előtte talán prióban a lenti bejárati ajtót kellene kicserélni, mert az a 2018-as nagy cserénél kimaradt.
    Illetve a fenti fürdőben lévő fa tetőablakot is ki kellene cserélni, mert az mellett is húz a hideg.
    Ezeket leszámítva minden fasza, idén kitalálta hogy menjünk el vmi extrább helyre, így naponta nézegeti Tenerifét, illetve a fapadosok árait. ;]
    Matiz egyenlőre bírja, kíváncsi leszek hogy a napi 60km ingázáshoz mit fog szólni.
    Tipot nem akarom erre befogni, havi 1080km elméletileg a bejárás háztól a melóhelyig, és vissza.

Aktív témák