- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemerei3
újonc
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy ilyen kis gépezetet, és annak egyszer működött az érintő kijelzője, aztán kikapcsoltam töltőre dugtam, majd kb 6-7 óra múlva levettem, bekapcsoltam és már nem tudtam a kijelzőjét használni mert semmit sem vett be, ma visszavittem kicserélték egy másikra, annak működött mindene amikor hazahoztam, ráléptem a wifi-re meg minden, erre most nyúlok érte hogy akkor letöltök rá pár dolgot ahogy ON-ra vált a wifi nem kékül be hanem a kettő között marad, kilépek, majd vissza és OFF-on van a cache-t és mindent töröltem, és most sem működik. Valakinek van valami tippje, mert ma hoztam el az utolsót szóval holnap nem tudom mi lesz, és karácsonyra kellene :S .
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest