Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Szerintem Te többet vizionálsz a tab jelenlegi képességeiről mint amennyire képes
Nem láttam újkorában hogyan működött de szentül megvagyok róla győződve, ha ez alapól ilyen lett volna ember nem lett volna aki ezért pénzt adott volna. Ezt a még fellelhető apróhirdetések némelyike is megerősíti ahol le van írva, hogy rövid idő alatt oly mértékben meglassult a készülék, hogy max. alkatrésznek ajánlják. Magam is azt tanáscoltam a kollégámnak, hogy amennyiben nem akar problémát, ő is inkább csak alkatrésznek hirdesse meg annak ellenére, hogy látszólag minden részegysége ép és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem láttam újkorában hogyan működött de szentül megvagyok róla győződve, ha ez alapól ilyen lett volna ember nem lett volna aki ezért pénzt adott volna. Ezt a még fellelhető apróhirdetések némelyike is megerősíti ahol le van írva, hogy rövid idő alatt oly mértékben meglassult a készülék, hogy max. alkatrésznek ajánlják. Magam is azt tanáscoltam a kollégámnak, hogy amennyiben nem akar problémát, ő is inkább csak alkatrésznek hirdesse meg annak ellenére, hogy látszólag minden részegysége ép és működik.