Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van nálam jelenleg egy Dream9 csoda 4.1.1-es Androiddal. Kolléga szabadulna tőle és 4-5e Ft-ért ide is adná, de nem tudom, hogy ér e annyit vagy akármennyit. Olvastam, hogy különböző konfigurációkban kerültek piacra ezek a tabletek. Én először rákeresve a neten 1/4 GB (ram/rom) specifikációval találkoztam, de olvastam, hogy van 512-es verziójú is. Na most ehhez képest nálam így néz ki a dolog:

Létezik? És ha igen akkor hogy lehetséges az, hogy egymástól hardveresen ilyen nagy mértékben eltérő tableteket ugyanazon típusként árulják ugyanolyan áron? Azért marhára nem mindegy, hogy 1GB/4GB vagy ~384MB/1,4GB, még megközelítőleg sem egy kategória. Van igaz a gép hátulján egy számsor (d9*2710121654*) de még a google sem dobott rá egy találatot sem, szóval még ez alapján sem lehet belőni, hogy milyen konfigurációjú az adott masina.
Nem saját használatra lenne hanem gyereknek, gyerek puzzle-t kirakni, színezni és ilyen teljesen alap alkalmazásokra, de félek, hogy ez így ebben a formában még ehhez is kevés. Van esetleg valamilyen tapasztalat, amivel egy kicsit gördülékenyebbé lehetne tenni a működését, legyen az másik ROM, alkalmazás vagy beállítás? Tudom, hogy ez Dream 7-es topik de Dream 9-eset nem találtam.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest