Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stargazer

senior tag

hi mindenki!

nemtom hogy ez e a legmegfelelőbb topic, dehát próba kemence:

a helyzet az, hogy bebutolok pendrive-rol, ami egy dos (igazábol win98) rendszerlemeznek vagy bootlemeznek hat. prompt megvan, el akarom indítani a nortonghostot, az eljut az első képernyőig, majd lefagy. van hogy eljut a második képernyőig. ha a második képernyőn is továbbjut, akkor már nem szokott lenni probléma. de ez ritka. namost itt lehet hogy a gépem a ludas, mert ugyanezt simán minden gond nélkül meg tudom csinálni a céges gépemen ami egy celeronD perl865 vagy valamilyesmi alaplapban duál sd 2x256. szal én a gépemre gyanakszok. először a himemre gyanakodtam, de most rendsen megcsináltam és mégse megy. először csak simán HP USB Disk storage Tool-lal leformáztam rendszerlemeznek (fat32) a pendrive-ot (1gb-os usb2-es) az úgy simán nagyon nem akart jó lenni. aztán gondoltam hogy a himem.sys-t is rá kéne venni hogy a config.sys-ben levő beállítás működjön. akkor érdekes de működött párszor, aztán egyszercsak nem, és azóta pedig egyáltalán nem. van valami ötletetek, tapasztalatotok?

Új hozzászólás Aktív témák