- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Mindig is érdekelt mit lehet kihozni a gyengébb masinákból
Plusz a jövő évet amúgy is egy HD4000 erejéből kell majd kihúznom mert koleszba nem hiszem hogy be tudom vinni az asztali gépem, occó gamer notit meg nem veszek, inkább gyűjtök egy korrekt gépre. Tehát érdekel miből gazdálkodhatok majd, ezért feszegetem a határait.
-
AeSDé Team
őstag
Na ezt még nem láttam, de az Androidos porttal már játszottam
Én ezeket a "csodákat" szoktam nézni és alkalmazni, de Doom még nincs sajna -
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
válasz
laceszgamer #1956 üzenetére
Csodára képesek a konfig fájlok
Tudom hogy messze van de technikailag vinnie kellene, sebességtől függetlenül. Azt el tudom képzelnie esetleg hogy a fejlesztők úgy írták a játékot hogy eleve ne induljon el bizonyos szint alatt. Jó lenne ezt megkerülni valahogyan.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Szervizben van a videokarim és nagyon ki akartam próbálni hogy megy-e a játék HD 4000-en de egyszerűen nem hajlandó elindulni. A legtöbb játékot jól viszi az iGPU butított grafikával, valahogy túl tudnék jutni ezen a problémán hogy legalább kipróbálhassam?
Steames verzió van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ASUS ROG Ally
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest